Meny på Bøsbrovej leverer til sommerens fester

MENY leverer lækker mad til din begivenhed!
Profilbillede
dato

Hos din lokale MENY på Bøsbrovej i Randers kan du finde alt, hvad du har brug for – og lidt til.

Foråret og sommeren er perfekte tidspunkter til at nyde lækker mad ud af huset fra din lokale MENY på Bøsbrovej i Randers. Med et bredt udvalg af menuer og anretninger er der noget for enhver smag og lejlighed.

Uanset om du planlægger en hyggelig familiemiddag eller en større festlig begivenhed, kan du få hjælp til at finde de rette ingredienser og vine, der passer perfekt til din menu.

MENY på Bøsbrovej er det oplagte valg, hvis du har brug for mad ud af huset og samtidig vil støtte lokalt. Butikken tilbyder nemlig catering til forskellige lejligheder, hvilket gør det nemt at bestille lækker mad til fester og sammenkomster. Der er mange forskellige retter at vælge imellem, så du kan finde noget, der passer til enhver smag og begivenhed. 

Til foråret og sommerens frokoster og fester tilbyder MENY blandt andet tapas, frokostanretninger, og festbuffeter, som kan bestilles til minimum 10 kuverter. Der er også børnevenlige løsninger til børnefester. Alle retter er omhyggeligt tilberedt og klar til at imponere dine gæster.

Vælger du eksempelvis den store frokostanretning får du en bred vifte af varme og kolde anretninger til din frokost. Sammenlignet med frokostanretningen har vi tilføjet æg og rejer, røget laks, lun leverpostej og mørbradbøffer.

Frokostanretningen indeholder:

Sild med karrysalat

Paneret rødspættefilet med citron og remoulade

Frikadeller og rødkål

Roastbeef af inderlår med remoulade

Brie med druer

Brød, Kiks, Smør

Æg og rejer

Røget laks med rygeostcreme

Leverpostej med bacon og champignon

Mørbradbøffer med champignon ala creme

Bestil MENY's store frokostanretning her


Planlægger du den helt store fest, kan du også vælge MENY's Festbuffet

Sammensæt selv din festbuffet med alle dine livretter.

Vælg 3 slags kød og 4 slags tilbehør.

Ønskes sauce kan disse tilkøbes.

Retterne leveres på engangsservice kolde eller rå, til grill eller opvarmning lige inden servering.

Nem tilberedningsvejledning medfølger.

Bestil MENY's Festbuffet her 

Næste gang du planlægger en sammenkomst, så husk at tjekke MENYs udvalg for at gøre din begivenhed ekstra speciel. For mere information og bestilling, se mere på MENY's hjemmeside lige her: 

https://meny-boesbrovej.bestil.meny.dk/produkter/Foraar 

Følg med på Facebook lige her og gå aldrig glip af de gode JA TAK tilbud eller nyheder på hylderne: https://www.facebook.com/MENYBOESBROVEJ/?locale=da_DK