Med gejst og vilje hev Kristrup Boldklub sejren hjem til sidst

Da Kristrup Boldklub mødte Viborg HK i søndags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus.
En stærk indsats der betød, at Kristrup Boldklub-mandskabet vandt kampen med 20-19.
En præstationen som træner, Fabian Scheffler, havde følgende at sige om:

Vi spillede en flot kamp både angrebs- og forsvarsmæssigt, men havde en del udfordringer med Viborgs meget offensive forsvar

Drengene formåede igen at gøre det spændende. Efter pauseføringen på 11:7 og at have været foran med en solid føring igennem 2. halvleg, så stopper vi med at spille håndbold de sidste 10 minutter og lukker Viborg ind i kampen igen. Heldigvis tager vi sejren hjem i dag, og holdet skal have ros for deres vilje og kampgejst.

Spørger man træneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

Vores venstrefløj Håkon Lerche spiller en fremragende kamp. Han beviste stor fightervilje i forsvaret, og i angrebet tog han ansvar gang på gang. Helt fortjent blev han kampens topscorer med 6 mål, og imponerede med sin positive indstilling igennem hele kampen.

Scheffler uddyber i denne forbindelse, at rosen ikke kun kan falde på én mand, men især defensiven skal have klapsalver:

Vores forsvar står meget godt igennem det meste af kampen og drengene var gode til at bakke hinanden op.

Kristrup Boldklub møder deres næste modstandere fra Bjerringbro FH på Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.
Der er kampstart søndag den 6. februar klokken 13:30.

Kampens resultat: 20-19 til Kristrup Boldklub
Række: U-15 Drenge 2. Division