Maskinoperatør til produktionsvirksomhed

Profilbillede
dato

HR-Industries søger: Til virksomhed i Randers området søger HR-Industries 1 produktionsmedarbejder til betjening af produktionsmaskiner.

Virksomheden:  

Denne virksomhed i Randers producerer en bred vifte af løsninger og afsætter deres produkter til en lang række af kunder indenfor forskellige segmenter i både ind og udland. Virksomheden lægger vægt på at være mere end bare leverandører, derfor er kundetilgangen baseret på nytænkning, ærlighed og gennemsigtighed. Virksomheden er en del af en større organisation, det betyder, at de både rummer fleksibiliteten af den lille, men også styrken af den store. Der lægges vægt på at medarbejderne er i et miljø, hvor tryghed og sparring er nøgleordene. Det vægtes derfor også højt, at der er plads til alle. Ledelsen er lydhøre, så der tages fat om problemerne, når og hvis de opstår. Arbejdsmiljøet byder på en uhøjtidelig omgangstone, gode kollegaer og god oplæring.

Jobbet: Der er tale om et job i firmaets afdeling for færdiggørelse. Her kommer du til at arbejde sammen med afdelingens øvrige medarbejder, som holder produktionsmaskinerne kørende, nedtager produktet og pakker det i kasser. Der er tale om et job, hvor man er på benene det meste af dagen og som kræver en god fysik. Det er ikke en forudsætning, at du har prøvet det før, da du vil få en grundig oplæring.

Dine primære opgaver:

  • Holde maskinerne kørende
  • Nedtagning af produktet
  • Pakning af emnerne
  • Holde orden på din arbejdsstation

Om dig:

  • Du er mødestabil
  • Du kan arbejde selvstændigt og skabe overblik
  • Du har en god ordenssans
  • Du har en god fysik
  • Du er selvmotiverende og har fokus på muligheder og løsninger
  • Du har et godt humør

Du tilbydes: Et job i et uhøjtideligt og godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, hvor du får den nødvendige oplæring. Der er tale om et skifteholdsarbejde. En uge på daghold og en uge på aftenhold. Ugen på aftenhold er 34 timer (aflønnet som 37 timer) over 4 dage og med aftentillæg. Ugen på daghold er almindelig 5 dagsuge.

Kontakt / Spørgsmål til stillingen: Du kan kontakt os på tlf.: 86 42 35 40 og spørge efter HR-Konsulent Lars. Telefonen er åben på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingerne kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Når du klikker på linket "søg stillingen", føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige dokumenter kan uploades. 

Er du tidligere ansat eller har du oprettet en profil hos os, kan du ringe til os på 86423540. Så kan vi skrive dig op til stillingen.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Om HR-Industries: HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for virksomheder i industrien.
Læs mere på www.hr-industries.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HR-INDUSTRIES A/S, Bøsbrovej, 8940 Randers SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029258

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet