Maskinoperatør til produktionsvirksomhed

Profilbillede

HR-Industries søger: Til virksomhed i Randers området søger HR-Industries 2 produktionsmedarbejder til betjening af produktionsmaskiner.

Virksomheden:  Kunden er en del af en større europæiske gruppe af virksomheder.  De står derfor som en styrket enhed i en større organisation, hvor hver har deres ekspertiseområde. Dette betyder at de er i stand til at levere på enhver tænkelig løsning i enhver skala og at levere den til tiden. Hos denne virksomhed tror de på at man kommer længst med ærlighed. De arbejder aktivt med værdier såsom ærlighed, transparens, tryghed og sparring.

Jobbet: Der er tale om et job i firmaets afdeling for færdiggørelse. Her kommer du til at arbejde sammen med afdelingens øvrige medarbejder, som holder produktionsmaskinerne kørende, nedtager produktet og pakker det i kasser. Der er tale om et job, hvor man er på benene det meste af dagen og som kræver en god fysik. Det er ikke en forudsætning, at du har prøvet det før, da du vil få en grundig oplæring.

Dine primære opgaver:

  • Holde maskinerne kørende
  • Nedtagning af produktet
  • Pakning af emnerne
  • Holde orden på din arbejdsstation

Om dig:

  • Du er mødestabil
  • Du kan arbejde selvstændigt og skabe overblik
  • Du har en god ordenssans
  • Du har en god fysik
  • Du er selvmotiverende og har fokus på muligheder og løsninger
  • Du har et godt humør

Du tilbydes: Et job i et uhøjtideligt og godt arbejdsmiljø med gode kollegaer, hvor du får den nødvendige oplæring. Der er tale om et skifteholdsarbejde. En uge på daghold og en uge på aftenhold. Ugen på aftenhold er 34 timer (aflønnet som 37 timer) over 4 dage og med aftentillæg. Ugen på daghold er almindelig 5 dagsuge.

Kontakt / Spørgsmål til stillingen: Du kan kontakt os på tlf.: 86 42 35 40 og spørge efter HR-Konsulent Glenn Andersen. Telefonen er åben på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingerne kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG STILLINGEN: (job nr. 60059) Ansøgning kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige dokumenter kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du oprettet en profil hos os, kan du ringe til os på 86423540. Så kan vi skrive dig op til stillingen.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Om HR-Industries: HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for virksomheder i industrien.
Læs mere på www.hr-industries.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HR-INDUSTRIES A/S, Bøsbrovej, 8940 Randers SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-01-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5944895

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet