Manø brillerer med tre mål på ni minutter i SMIFF-sejren: “Han må jo siges at være den store helt“

Foto: SMIFF - Herrer Serie 4.
Profilbillede
dato

Torsdagens møde mellem SMIFF og Dronningborg på Albæk Stadion bød på en stensikker 4-2-sejr til hjemmeholdet.

Cheftræner Heidi Seerups var ikke ligefrem synderligt tilfreds med spillet langt hen ad vejen, men glad for at det ændrede sig:

“Hold nu op, hvor gør vi tingene svære for os selv den første time i dag. Heldigvis er vi så stærke i troen på os selv og hinanden, at vi får vendt dårlig spil til godt spil og forlader kampen med 3 point og 30 gode minutter.”

SMIFF-mandskabet havde kun de sidste 30 minutter, der især begejstrer cheftræneren:

“Når det tager en time at få rigtig gang i spillet, så må man sige, at det viser noget når man forlader kampen med 3 point alligevel.”

Derudover fremhæver Seerup især enkelte spilleres indsatser, hvor særligt Kasper Manø løb med overskrifterne:

“Kasper Manø må jo siges at være den helt store helt med 3 mål på 9 minutter på et tidspunkt, hvor vores spil begynder at vise sig. Det er netop der, vi beviser, at vores opspil og kontrol på midtbanen er vigtigt for vores afslutningsspil. Han tager også størstedelen af stemmerne. Kent Ilsø Christensen tager fighteren for hans arbejdsindsat og hårde pres.”

“Victor Reher i forsvaret spiller en stor kamp, holder hovedet koldt og rydder bare fint og sikkert op.Tilsidst vil jeg nævne min målmand Michael Kaas Andreasen. Han har flere gode redninger, men ved 1-2 hiver han nok kampens vigtigste redning op af lommen helt ude ved stolpen og den sikre vi stadig kan se muligheder i at få vendt kampen.”

Med hjemmesejren i hus kan SMIFF nu se frem til, at de i den kommende runde møder Hornbæk SF på Albæk Stadion torsdag den 7. september klokken 18:30.

Kampens resultat: 4-2 til SMIFF
Række: Herrer Serie 4

Mål
27'0-1Oliver Sloth
30'1-1Nikolaj Strunge Skyggebjerg
53'1-2Benjamin Madsen
66'2-2Kasper Manø
69'3-2Kasper Manø
75'4-2Kasper Manø

Kilde: Cheftræner Heidi Seerup, SMIFF - Herrer Serie 4