Louise blev zoneterapeut for at hjælpe andre mennesker og forebygge sygdom

Louise Møller Thorsen blev færdiguddannet Zoneterapeut i 2015. (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Hos Louise Møller Thorsen er der fokus på den enkelte klient. Hun hjælper med at forebygge sygdom og forbedrer dit helbred. 

Louise Møller Thorsen har altid været optaget af andre mennesker og deres helbred. Det er en af de vigtigste årsager til, at hun i dag arbejder med Zoneterapi og hjælper hendes klienter til et bedre liv.

Louise er uddannet sygeplejerske, og da hun for otte år siden besluttede at blive zoneterapeut havde hun oplevet et sundhedsvæsen indefra, der fik færre og færre tid til forebyggelse af sygdom:

“Jeg fik muligheden og tog den. Jeg uddannede mig til Zoneterapeut ved Logos i 2015. Jeg har altid interesseret mig for mennesker, alternative behandlinger og hvilke muligheder der er for at understøtte sundhed og velvære."

“I mit arbejde som sygeplejerske gennem flere år, har jeg set og hjulpet mange mennesker og har egentlig set og oplevet, hvordan der er mindre og mindre tid til forebyggelse af sygdom i sundhedsvæsnet. Min mission med alternativ behandling er at forebygge og sætte ind, mens der er tid og muligheder for at bevare og forbedre mine klienters sundhed."

Det bedste fra begge verdener
Louise Møller Thorsen tilbyder forskellige behandlingstyper, der skal hjælpe hendes klienter og forebygge sygdom. Hun kombinerer alternative behandlingsformer med etablerede metoder fra arbejdet i sundhedsvæsenet for at opnå de bedste resultater.  

"Jeg støtter og behandler med mine "værktøjer" i form af Zoneterapi, auriculiterapi- bedre kendt som øreakupunktur, meridianmassage og rygstrækker og tankefelt-terapi. Med en baggrund i sygeplejen kobler jeg den etablerede og den alternative verden af behandlinger sammen og kombinerer dem, hvilket gør rigtig mange gode ting for mine klienter," fortæller hun og uddyber: 

“Jeg sælger Forever Living-produkter, i form af kosttilskud og Aloe vera produkter. Jeg behandler, lindrer og støtter dig og din krop til at få det bedre. Jeg behandler fysiske og psykiske smerter og ubehag." 


En del af lokationen Det Alternative Sundhedshus (Foto: Privat)

Louise Møller Thorsen arbejder løbende med at udvikle sine kompetencer og tilføjer ofte nye behandlingsforløb til sine klienter: 

“Siden jeg begyndte min praksis med zoneterapi, som bibeskæftigelse til sygeplejejobbet, er det kun gået støt fremad. Jeg udvikler forretningen med flere "produkter på hylderne" i form af aurikuliterapien, rygstrækkeren og seneste skud på stammen er tankefelt-terapi.”

“Jeg har ikke nogen ansatte, men jeg har etableret Det Alternative Sundhedshuse beliggende i Assentoft, Søndergade 11, hvor der er tilbud om yoga, japansk lifting, kraniosakral terapi, massage, kinesolog, fodterapi og uddannelse til psykoterapeut.”

Behandling i trygge omgivelser
For Louise Møller Thorsen er det vigtigt, at hendes klienter føler sig velkomne, og hun bestræber sig på at alle klienter får netop den behandling, de har brug for.

“Jeg tilbyder online booking, hvorfor klienter kan booke, når det passer dem. Er klinterne medlem af Sygeforsikringen Danmark ydes der tilskud til zoneterapi. Denne ydelse varetager jeg, og klienterne modtager blot deres tilskud løbende.”

Louise byder sine klienter velkommen i en hyggelig og fredelig atmosfære, hvor der er behagelige og venlige lokaler.


Et af de hyggelige, behagelige lokaler hvor klienterne behandles (Foto: Privat)

Klienterne kan slappe af på briksen i komfortable omgivelser og har mulighed for at fokusere på deres egen tid, mens Louise giver dem sin fulde opmærksomhed i forhold til deres behandling eller problemer. Det er et rum, hvor der er ro og plads til klienten og deres behov, forklarer Louise:

“Klienter, der kommer hos mig, modtager den palet af muligheder, jeg har at hjælpe dem med, og dette afstemmes med klientens forventninger, i forhold til hvilken behandling der er behov for. Det kan for eksempel være zoneterapi kombineret med øreakupunktur eller et forløb med Tankefelt terapi og en rabat på en klippekort ordning.”

Du finder meget mere om Det Alternative Sundhedshus på deres Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Det Alternative Sundhedshus