Louis Nielsen Randers: Hvor syn og sundhed går hånd i hånd

Foto: Louis Nielsen Randers.
Profilbillede

Louis Nielsen, beliggende på Rådhusstræde 7 i Randers, har et enestående fokus på at levere briller, brillestel og kontaktlinser til faste, lave og gennemskuelige priser. 

Hos Louis Nielsen i Randers gennemgår op til 44 kunder dagligt en synstest med sundhedstjek, og yderligere 22 kunder får deres kontaktlinser efterset. Ud over de faste aftaler besøger kunder butikken regelmæssigt. Ruben Enger, partner i Louis Nielsen Randers, forklarer, "Vi sørger for hele tiden at få fyldt aftalebogen op, det er den måde, vi arbejder bedst."

Anerkendt arbejdsplads

Louis Nielsen er flere gange blevet certificeret, som en af Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place to Work. Louis Nielsen adskiller sig ved at placere kunderne i centrum. Udover de konkurrencedygtige priser begyndte kæden i 2015 som de første i branchen at tilbyde gratis sundhedstjek af øjnene som en del af synsundersøgelsen. Ruben Enger forklarer, "Opdager vi tegn på sygdom, så sender vi straks kunderne videre til vores øjenlægenetværk, som hurtigt vurderer undersøgelserne."

Dedikeret personale og fokus på kunders sundhed

Louis Nielsen Randers' engagement i at tage hånd om kundernes sundhed og det dedikerede personale, der altid stræber efter at yde den bedste service, gør dem til en unik optiker i Randers.

Sundhedstjekket, som er en naturlig del af synsundersøgelsen uden ekstra omkostninger, har vist sig at være afgørende for mange kunder. Det har afsløret sygdomme, som endnu ikke har givet symptomer. Louis Nielsen i Randers har hjulpet kunder med at opdage grå stær og endda grøn stær, hvilket har gjort en enorm forskel for deres sundhed.

Læs mere på Louis Nielsen Randers' Facebook og hjemmeside

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Redaktionen