Lokale ildsjæle hjælper lokalt

På billedet ses den stolte sponsor Morten Elneff (tv) og Michael Plith Pedersen (th) som begge personligt fik æren at overrække tøjet til alle spillerene. (Foto: Dennis Pedersen)
Profilbillede
dato

Af Dennis Pedersen

Fodboldklubben Smiff09 har været hårdt ramt under Corona med få nye medlemmer og arrangementer der blev aflyst på stribe, kampe der måtte udsættes og nye små fodboldtalenter der ikke har måtte komme og spille fodbold.

For fodboldungdommen i Smiff09 har det været svært at holde fast i alle spillere under hjemsendelsen, og det har været et sejt træk om at holde fast i de eksisterende spillere på både U6 og U8 som er klubbens yngste spillere.

Men med en god portion tålmodighed - og viljestyrke - er det alligevel lykkedes at få to hold kørt i stilling til den kommende efterårs sæson 2022/2023.

Med i alt 32 børn fordelt på de to hold i hver sin aldersgruppe er det lykkedes at få ordentlig gang i Smiff09 Børnefodbold for begyndere. 

Det skal selvfølgelig fejres med nyt spillertøj som lokale ildsjæle ikke tøvede et sekund med at bakke op om da træner Dennis Pedersen spurgte ud på sociale medier efter hjælp til den lokale Fodboldklub.

Morten Elneff Lauridsen fra El-Neff, den lokale elektriker-virksomhed, og Michael Plith Pedersen fra Tækkeponpagniet Mellerup, selvstændig tagtækker, stod klar til at sponsorere nye spillersæt til hele U8 holdet.

Tøjet blev overrakt til børnene som blev elle vilde med deres nye fodboldtøj.

I Harritslev kan vi nemlig det med at støtte lokalt og det betyder så meget at vi kan opretholde et sådan lokalt idrætsliv også set i lyset af det nye anlæg Korshøj Idrætscenter som skal stå klar til forårs sæsonen 2023. 

Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Dennis Pedersen.
Kilde: Dennis Pedersen