Lokal genbrugsbutik oplever stigende opbakning og spændende fremtidsplaner

Dit og Mit Randers/Kids2Kids holder Bagagerumssalg i det gode vejr hvor første søndag i måneden (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

Den lokale genbrugsbutik, Dit og Mit Randers/Kids2Kids, er et sted, som med et areal på 2000 m2 er Randers største secondhand butik. Butiksmedhjælper Annemette Jakobsen deler begejstret, hvordan det står til i butikken, og hvad man kan forvente sig i fremtiden.

Med glæde konstaterer Annemette, at kundeopbakningen til butikken er stigende. Kunderne strømmer til for at gøre fantastiske fund.

Butikken har netop fået nye ting i butikken, hvilket udvider sortimentet og giver endnu flere muligheder for at finde unikke genbrugsgenstande. Men det er ikke kun varernes mangfoldighed, der tiltrækker kunderne. 

“Vi oplever en stigende kundeopbakning. Vi har fået small stuff i butikken, vi kører crazy tilbud og lav kommission, hvor ALLE kan være med. Du kan få en reol i 4 uger for 250 kr., og kommisionen er banket i bund til 15%.”

Nyhed i Kids2Kids-afdelingen
Lige nu kan du komme ud og få solgt din vogn i Kids2Kids Randers, uden at have en stand, og det er smart, understreger Annemette;

“For kun 40 kr. pr. vogn pr. uge, kan man have den til salg i vores stortingsafdeling. Kommission af salgsprisen fratrækkes ved salg, og vi tager kun 15%. Vores personale står klar til og hjælpe dig med prissætning i butikken,” siger hun.

Læs også: Dit & Mit: Byens bedste genbrugsbutik

Vil endnu ikke helt løfte sløret for fremtidige tiltag
Dit og Mit Randers står over for et nyt kapitel, hvor de vil introducere løbende onlinebegivenheder. Selvom Annemette ikke afslører de præcise detaljer endnu, opfordrer hun alle til at følge med på deres Facebook-side:

“Vi vil endnu ikke løfte sløret for, hvad det præcis kommer til at indeholde, men vi vil opfordre til at følge med på vores Facebookside, hvor nærmere info kommer.”

Med foråret og maj måned er det gode vejr vendt tilbage, og det betyder, at Dit og Mit Randers er klar til at genoptage deres populære bagagerumsmarked. 

“Der er igen bagagerumsmarked på Dit og Mit Randers/Kids2Kids' parkeringsplads, hver første søndag i måneden, hvor man kvit og frit kan komme og stille sin loppebod op. Det er en super hyggelig markedsdag, hvor hygge og gode handler er på programmet,” fortæller Annemette.

Det er en oplagt mulighed for både sælgere og købere at deltage i et sjovt og unikt markedsevent.

Du finder meget mere om Dit og Mit Randers ApS på deres Facebookside og hjemmeside.


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Dit og Mit Randers ApS