Linderoth og Platz stråler i en stor holdpræstation: “Mega flot kamp“

RK07 U16 Drenge (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I dagens kamp på Kristrup Stadion var det hjemmeholdet RK07, der trak det længste strå og sikrede sig en flot 3-1 sejr over udeholdet fra VUGH.

Kampen startede godt for RK07, da Tobias Linderoth scorede det første mål allerede i det 12. minut. Holdet fortsatte med at dominere kampen og i det 25. minut scorede Villiam Trolle det andet mål for hjemmeholdet. RK07 fortsatte med at presse på og i det 35. minut scorede Tobias Linderoth sit andet mål i kampen og bragte RK07 foran med 3-0.

I anden halvleg forsøgte VUGH at komme tilbage i kampen og i det 68. minut lykkedes det Sejr Vaehrens at score et mål for udeholdet. Desværre for VUGH var det ikke nok til at ændre kampens resultat, og RK07 kunne tage hjem med en velfortjent sejr.

Efter kampen var RK07's træner, Jacob Pilgaard, meget tilfreds med holdets præstation. Han roste især Tobias Linderoth for hans to mål, men fremhævede også Anders Platz som man of the match. Pilgaard var også glad for holdets samarbejde og tempo i kampen, og mente at holdet arbejdede godt sammen hele kampen igennem.

“Mega flot kamp, og sikker sejr. Den eneste grund til at sejren ikke blev større, var at udeholdet brugte den sjældent anvendte regel om at indsætte en ekstra spiller da de kom bagud med tre. Vi fik virkelig flyttet bolden godt rundt, og i højt tempo. Vi fik derfor skabt meget plads på begge kanter, til at sætte mange gide angreb op. Derudover arbejder vi virkelig som et hold hele kampen igennem.”

“Tobias laver to gode mål, men hele holdet shinede. Vi udnævnte dog Anders Platz som Man of the Match. Han var bare god både uden og med bold.”

RK07-spiller, Sebastian Kristensen, giver også sin reaktion på sejren:

“Hvad er det for nogen børneregler de spiller med, om det at sætte ekstra spiller ind, når man er bagud med tre mål,” spurgte han undrende.

Fredag den 2. juni skal RK07 møde SIF Assentoft. Kampen fløjtes i gang klokken 18:00 på Assentoft Stadion.

Kampens resultat: 3-1 til RK07
Række: U16 Drenge Liga 2

Kilde: Træner Jakob Pilgaard, RK07 - U16 Drenge Liga 2