Lasse fjerner smerter med nåle

Kilde: Offenbach Akupunktur // Lasse Offenbach
Profilbillede
Stine Juul Christensen

Offenbach Akupunktur er ejet og drevet af Lasse Offenbach. Her arbejder han med og udlever sin passion indenfor akupunktur; at hjælpe mennesker af med deres smerter.

Lasse har klinikken alene og står selv for alle behandlingerne. Han startede på uddannelsen som akupunktør tilbage i 2013 og blev færdiguddannet for fire år siden.

Han er uddannet indenfor TCM - traditionel kinesisk medicin - men har specialiseret sig i distal akupunktur, som betyder, at man ikke sætter en nål i der, hvor man har smerte, men i et punkt, som er forbundet med smerteområdet. 

Uddannelsen indenfor faget stoppede ikke for fire år siden og Lasse studerer hele tiden noget nyt: ”Det er en konstant læringsproces og jeg lærer hele tiden noget nyt og udvider mine horisonter indenfor faget – specielt indenfor det med smertebehandling,” siger Lasse.


Foto: Lasse Offenbach i sin klinik Offenbach Akupunktur

Lasse er inspireret af akupunktøren Master Tung og fortæller: ”Den store fordel ved distal akupunktur er, at den er smertelindrende indenfor ganske få sekunder”.

Lasse har oplevet, at patienter kommer ind med en kraftig hovedpine og knapt kan åbne øjnene på grund af smerte, hvor han så har placeret et par nåle de rigtige steder, og patienten derefter har set helt forkert ud i ansigtet af ren overraskelse over, hvor hurtigt smerten gik væk.

Akupunkturen kan derfor nærmest lyde som en mirakelkur eller virke lidt uhåndgribelig, men Lasse sætter en stolthed i at sætte sig godt ind i ’mekanikken’ bag kroppen for at finde lige præcis de rigtige punkter at stikke i.

Lasse fortæller, at det ikke er ’one size fits all’, men at det handler om, at sætte sig ind i problematikken og finde ud af, hvor smerten kommer fra: ”Det handler altså om at få diagnosticeret problemet korrekt”.

Det er dog ikke kun smertebehandling, som Lasse beskæftiger sig med; han hjælper også gerne med andre kropsrelaterede problematikker: ”Mit primære fokuspunkt er smertebehandling, f.eks. hovedpine, ondt i nakken, rygproblemer – altså smerter i kroppen i det hele taget, men jeg behandler også andre ting såsom fordøjelsesproblemer, svimmelhed, hedeture, allergier og meget mere,” fortæller Lasse.

Han fortsætter: ”Man vil blive overrasket over, hvor meget man egentlig kan behandle med akupunktur – jeg måber da ind imellem stadigvæk og tænker ’hold da op, kan man også det’. Så det er et ret bredt felt”.


Foto: Lasse Offenbach i sin klinik Offenbach Akupunktur

Klinikken, som ligger lidt udenfor Randers centrum, er indbegrebet af fred og ro. Der er en afslappet atmosfære og Lasse har tre behandlerrum, hvor han sætter patienten i fokus. 

Jeg har ikke travlt med få folk ud af døren og den næste ind. Behandlingen skal være behagelig og mine patienter får lov til at ligge og slappe af lige så længe, de har brug for. Patienten er i højsædet hos mig,” fortæller Lasse. 

Det er tydeligt at mærke, at Lasse brænder for faget og sine patienters udvikling og behandlingsforløb. Hans store motivation er at hjælpe andre og det er dét, som driver ham. 

Målet er at blive Randers’ bedste smertebehandler og Lasse glæder sig til at komme i gang igen efter påske, hvor coronanedlukningen igen tillader det. 

Klinikken kan kontaktes på: 
Telefon: + 45 42 71 15 35
E-mail: klinik@lasseoffenbach.dk 
Adresse: Messingvej 42d, 8940 Randers SØ

Eller på hjemmesiden

Dette indhold er produceret af VORES Randers i samarbejde med en annoncør. Den uafhængige redaktion har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler