Kristrup skuffer fælt på eget græs: “Jeg er mega rystet og mildest talt i chok“

I tirsdagens kamp på Kristrup Stadion mødtes hjemmeholdet Kristrup B og udeholdet Lemming IF. Det var en kamp med et chancehav til de rødblusede, men det endte i en stor skuffelse for Kristrup.

Det var udeholdet, der kom bedst fra start, da de scorede det første mål allerede i minut 17.

Hjemmeholdet gav dog ikke op og kæmpede videre. I sidste minut af første halvleg lykkedes det Kasper Tolstrup at udligne for Kristrup B, og holdene gik til pause med stillingen 1-1.

Anden halvleg var lige så spændende som den første, men det var udeholdet, der trak det længste strå. I minut 65 scorede de igen.

Efter kampen var holdleder for Kristrup, Flemming Petersen, tydeligt skuffet over nederlaget. Han var især ærgerlig over, at holdet havde misbrugt så mange chancer.

“Jeg er mega rystet og mildest talt i chok efter 1-2 nederlag til bundholdet Lemming. Vi havde en håndfuld store chancer, som vi misser, og så staffer udeholdet os to gange på omstillinger,” lyder det fra Petersen.

Dog var der også positive ting at tage med fra kampen. Unge Tobias Terp Duun fik chancen fra start og blev kåret som Man of the Match. Holdet spillede også en godkendt kamp, især i anden halvleg, hvor de satte mange fine angreb op.

Men der er stadig plads til forbedring, og Flemming Pedersen erkendte, at holdet skal blive bedre til at score på deres chancer, hvis de vil vinde flere kampe i fremtiden.

På mandag den 29. maj skal Kristrup B møde Holstebro B. Kampen fløjtes i gang klokken 18:00 på Idrætscenter Vest.

Kampens resultat: 1-2 til Lemming IF
Række: Herrer Jyllandsserien 2

Kilde: Holdleder Flemming Petersen, Kristrup B - Herrer Jyllandsserien 2