Kristrup skuffede fælt i Vejgaard: "Forfærdelig indsats og forfærdelig start på kampen"

Profilbillede
dato

Vejgaard B imponerede i dagens kamp mod Kristrup Boldklub, hvor de vandt med en overbevisende sejr på 5-1.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og scorede allerede i det 6. minut, hvilket satte tonen for resten af kampen. I det 21. minut øgede de deres føring til 2-0, og det så ud til at være en op ad bakke kamp for udeholdet.

Dog formåede Kristrup Boldklub at komme tilbage i kampen, da Victor Bundgaard scorede i det 27. minut og reducerede til 2-1. Desværre kunne de ikke opretholde momentum, og Vejgaard B scorede endnu et mål i det 41. minut, hvilket gav dem en komfortabel føring på 3-1 ved halvleg.

Anden halvleg var præget af Vejgaard B's dominans, og de formåede at score yderligere to mål. I det 90. minut blev det 4-1, og i det 94. minut cementerede de deres sejr med endnu et mål, hvilket resulterede i en endelig sejr på 5-1.

Efter kampen var holdleder for Kristrup Boldklub, Flemming Petersen, skuffet over holdets indsats og den dårlige start på kampen. Han udtalte:

"Forfærdelig indsats og forfærdelig start på kampen med drop i det 6. minut og bagud 2-0 efter 20 min, og den start prægede os resten af kampen, og vi kom aldrig op på vores normale niveau mod et på dagen velspillende hjemmehold."

Petersen fremhævede dog også en positiv præstation fra Richard Berthelsen, der var vendt tilbage fra en 14-dages ferie og spillede en stor kamp, så længe kræfterne rakte.

På spørgsmålet om, hvad der lykkedes for holdet, var Petersens svar ganske kortfattet: "Ikke ret meget, må jeg indrømme."

Han erkendte også, at der er områder, der skal forbedres inden næste kamp, og sagde: "Det kan det meste. Indstillingen er nødt til at være på 100% hvis man vil drømme om point, og så kan vores spil generelt også blive noget bedre end i lørdags."

Næste kamp for Kristrup Boldklub er lørdag 30. september, hvor de skal møde Løgstør IF på Løgstør Kunstgræsbane-Sparekassen Danmark. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 5-1 til Vejgaard B
Række: Herrer Jyllandsserien

Kilde: Holdleder Flemming Petersen, Kristrup B - Herrer Jyllandsserien