Kristrup render ind i et skuffende nederlag: “Forståeligt hvis drengene hænger med mulen“

Profilbillede
dato

I torsdagens fodboldkamp stod Kristrup Boldklub over for FC Djursland på Kristrup Stadion. Desværre for hjemmeholdet endte kampen med en skuffende 0-3 sejr til udeholdet.

Det var FC Djursland, der kom bedst fra start, og allerede i det 12. minut lykkedes det dem at score det første mål. Målscoreren var Gradie Mwemena, der satte bolden i nettet og gav udeholdet en tidlig føring.

Bare syv minutter senere udbyggede FC Djursland deres føring. Denne gang var det Noah Seistrup, der var på pletten og scorede det andet mål til udeholdet i det 19. minut.

Efter pausen fortsatte FC Djursland med at dominere kampen, og i det 60. minut scorede Abdulmawla Mouseli det tredje og sidste mål for udeholdet. Dermed var sejren i hus for FC Djursland, der kunne tage hjem med en komfortabel 3-0 sejr.

Efter kampen var træneren for Kristrup Boldklub, Jakob Pilgaard, naturligvis skuffet over resultatet. Han udtalte:

"Endnu en skuffelse, forståeligt hvis drengene hænger med mulen, for alt der kunne gå galt gik galt. Kommer bagud på en rent tilfældigt kludemål og derefter et meget tyndt straffespark."

Pilgaard ønskede dog at fremhæve nogle af hans spillere, der gjorde en god indsats i kampen.

"Keeper Oskar gør det godt sammen med forsvaret. Men fidusbamsen gik til vores midtbanekriger William Svejgaard."

Pilgaard erkendte dog også, at der stadig var områder, der skulle forbedres inden næste kamp:

"Småting. Vi har 2 friløbere, den ene på stolpen, den anden flot reddet af deres målmand. Scorer vi på en af dem, tror jeg vi får stor gejst ind i holdet. Men det er bare stolpe ud pt."

Næste kamp for Kristrup Boldklub er søndag 3. september, hvor de skal møde Silkeborg IF på Marienlund Kunstgræs 1. Der er kampstart kl. 16:00.

Kampens resultat: 0-3 til FC Djursland
Række: U17 Drenge Liga 2

Kilde: Træner Jakob Pilgaard, Kristrup B - U17 Drenge Liga 2