Kristrup-piger er tilbage på sejrssporet efter stærk forsvarskamp

Kristrup Boldklub - Hasle KFUM (Foto: K. Smed)
Profilbillede

Efter to nederlag i træk skulle Kristrup Boldklubs 3. divisionskvinder forsøge at rejse sig, da de torsdag aften fik besøg af Hasle KFUM.

Selvom det ikke fungerede helt i den ene ende af banen, så formåede pigerne alligevel at indbringe en vigtig sejr på 21-19. Resultatet vakte stor begejstring for Kent Smed.

“Vi er tilbage på sporet med en sejr, og det er det vi tager med videre. Vi leder lidt efter angrebsspillet igennem kampen, men når man kan holde modstanderne nede under 20 mål, så er det godkendt.”

Hvem imponerede dig i kampens løb?

“Det er fedt, at når vi låner to spillere fra vores andethold, Mia Kongsbak og Celina Svendsen, at de så begge to går ind og leverer en fremragende indsats,” lyder det rosende fra Smed.

Men det var ikke det eneste han kunne glæde sig over. Holdets forsvar viste sig nemlig fra sin bedste side, hvilket også var utroligt tilfredsstillende:

“Klart noget af det bedste forsvar vi har spillet længe. Pigerne fighter en hvis del ud af bukserne og står sammen som en enhed - og så er vi altså svære at score på.”

Kristrup Boldklub møder deres næste modstandere fra VRI i Bellevuehallerne. Der er kampstart søndag den 5. marts klokken 16:00.

Kampens resultat: 21-19 til Kristrup Boldklub
Række: 3. Division Kvinder

Billeder fra kampen


Kristrup Boldklub - Hasle KFUM (Foto: K. Smed)

Kilde: Cheftræner Kent Smed, Kristrup Boldklub 2 - 3. Division Kvinder
False {
}