Kristrup-herrerne snublede i kampens sidste minut og måtte nøjes med det ene point

Profilbillede
dato

Det lignede længe en sejr til Kristrup, da de mødte LKB/Gistrup, men kampen endte desværre uafgjort med resultatet 2-2.

Kristrup Boldklub kom godt fra start og tog føringen i det 8. minut, da Richard Berthelsen scorede målet. Hjemmeholdet kæmpede sig dog tilbage og fik udlignet til 1-1 i det 34. minut.

Inden pausen formåede Kristrup Boldklub at komme foran igen, da Henrik Kristiansen scorede i det 45. minut. Holdene kæmpede hårdt i anden halvleg, og det så ud til, at udeholdet ville tage sejren med hjem. Men i det 95. minut fik hjemmeholdet udlignet på et straffespark og sikrede sig dermed et enkelt point.

Efter kampen var holdleder for udeholdet, Flemming Petersen, skuffet over resultatet, selvom han mente, at holdet havde præsteret godt i store dele af kampen.

“Jeg er dæleme skuffet efter en fin præstation fra vores side. Vi spiller godt i store perioder af kampen og fører fortjent 2-1 indtil det 95. minut, hvor de udligner på et straffespark efter vi har haft store muligheder for at udbygge føringen til både 3-1 og 4-1.”

Flemming Petersen fremhævede også to af holdets spillere. Han mente, at Christian Gjættermann havde spillet rigtig godt, men blev dog overstrålet af Richard Berthelsen, der ifølge Petersen havde spillet helt forrygende i de 75 minutter, hvor han var på banen.

Petersen var tilfreds med holdets spillemæssige præstation og mente, at indstillingen også havde været god. Dog mente han, at der stadig var plads til forbedring, især når det kom til at udnytte store chancer og undgå at lukke dumme og lette mål ind.

Næste kamp for Kristrup Boldklub er tirsdag 17. oktober, hvor de skal møde Aalborg Chang på Chang's Baner (Kunstgræs). Der er kampstart kl. 19:00.

Kampens resultat: 2-2 til Kristrup Boldklub
Række: Herrer Jyllandsserien

Kilde: Holdleder Flemming Petersen, Kristrup B - Herrer Jyllandsserien