Kristrup-herrerne løber ind i andet nederlag i træk

Løgstør IF og Kristrup Boldklub stod over for hinanden i en målrig kamp på Løgstør Kunstgræsbane-Sparekassen Danmark.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og tog føringen allerede efter fire minutter, da en af deres spillere formåede at score det første mål. Holdet fortsatte med at dominere kampen og udbyggede deres føring til 2-0 i det 51. minut og 3-0 i det 59. minut.

Kristrup gav dog ikke op og formåede at reducere Løgstørs føring til 3-1 i det 65. minut, da Nicolai Sørensen scorede et mål for Kristrup Boldklub. Hjemmeholdet svarede dog hurtigt igen og øgede deres føring til 4-1 i det 82. minut. Udeholdet gav ikke op og formåede at score yderligere to mål i kampens slutfase.

Først scorede Christian Gjættermann i det 83. minut, men kort efter scorede de et selvmål i det 87. minut, hvilket bragte slutresultatet til 4-3 til Løgstør IF.

Efter kampen udtrykte holdleder Flemming Petersen sin skuffelse over nederlaget, da han mente, at Kristrup Boldklub spillede godt i store dele af kampen.

“Skuffet over vi taber en kamp, hvor vi i store dele af kampen spiller ganske fint. Desværre lukker vi et mål ind efter 4 minutter, og igen 6 minutter inde i 2. halvleg, som gør, at vi hele tiden skal jagte. Når vi så samtidig misser nogle chancer i den anden ende, ja, så bliver det op ad bakke kampen igennem.”

Han påpegede dog, at det tidlige mål imod dem og det hurtige mål i anden halvleg gjorde det svært for holdet at komme tilbage i kampen. Flemming Petersen fremhævede også Christian Gjættermann og Kasper Strunge som holdets to bedste spillere i kampen.

Næste kamp for Kristrup Boldklub er søndag 8. oktober, hvor de skal møde Thisted FC på Kristrup Stadion. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 4-3 til Løgstør IF
Række: Herrer Jyllandsserien

Kilde: Holdleder Flemming Petersen, Kristrup Boldklub - Herrer Jyllandsserien