Kristrup fik ørerne i maskinen: “En gudsjammerlig indsats”

(Foto: Arkivfoto)

Ølstrup GU vandt en overbevisende sejr på hjemmebane mod Kristrup B med en score på 4-0. Hjemmeholdet var i kontrol fra start til slut og scorede to mål i første halvleg og yderligere to i anden halvleg.

Ølstrup var det stærkeste hold i både angreb og forsvar, og de dominerede kampen fra start til slut.

Efter kampen udtalte holdleder for Kristrup Boldklub, Flemming Petersen, at hans hold havde leveret en "gudsjammerlig indsats", og at de ikke var i nærheden af at kunne få point med hjem fra Ølstrup.

“En gudsjammerlig indsats som vi ikke kan være bekendt.. Vi taber fortjent, og er ikke i nærheden af at kunne få point med hjem fra Ølstrup.”

Han fremhævede dog målmand Jeppe Mogensen som holdets bedste spiller på dagen:

“Målmand Jeppe Mogensen er klart vores bedste på dagen, og havde det ikke været for ham havde vi tabt med mindst det dobbelte.”

Pedersen mener også der er meget at forbedre inden næste kamp. Han sagde, at der skulle "andre boller på suppen", hvis de skulle have point i den næste kamp.

Næste kamp for Kristrup Boldklub er lørdag 10. juni, hvor de skal møde Vatanspor på Kristrup Stadion. Der er kampstart kl. 13:00.

Kampens resultat: 4-0 til Ølstrup GU
Række: Herrer Jyllandsserien 2

Kilde: Holdleder Flemming Petersen, Kristrup B - Herrer Jyllandsserien 2