Kristrup-drengene brillerer med kæmpe præstation: “Hele holdet spillede fantastisk”

U15 Drenge 2. Division: Kristrup Boldklub - Borris-Rækker Mølle Håndbold (Foto: Privat)
Profilbillede

Da Kristrup Boldklub mødte Borris-Rækker Mølle Håndbold i søndags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus. Dermed gav de deres træner en flot hjemmebaneafsked, da de Kristrup vandt kampen med 25-19.

Drengenes indsats efterlader deres træner, Fabian Scheffler, ufatteligt stolt. Han kunne næsten ikke ønske sig en bedre indsats fra hans drenge, i hans sidste hjemmekamp:

“Wow! Sikke en kamp. Vi spiller mod topholdet, som spiller om første pladsen, og drengene går ind og leverer hele vejen. Inden kampen havde vi talt om, at vores 3-2-1 forsvar fungerede godt i sidste kamp, og drengene ville gerne spille offensivt igen. Især 1.halvleg er nærmest fejlfri i forsvaret, hvor vi presser dem helt tilbage på banen, og de har ingen modtræk overhovedet.”

“Vores angrebsspil fungerede også meget godt. Drengene spillede fine angrebsåbninger i højt tempo. Det var min sidste hjemmebanekamp som træner i KB efter 7 år, og jeg er så glad for at se, hvordan drengene hver især har udviklet sig. Det har været en fantastisk rejse og jeg glæder mig til at følge dem i tiden, der kommer.”

Er der noget særligt du ønsker at fremhæve efter sådan en kamp?

“Hele holdet spillede fantastisk og efter sådan en holdpræstation er det altid svært at fremhæve enkelte spillere. Når det er sagt, så står Nikolj Riis Grønkjær en helt enestående kamp. Han lukkede simpelthen ned for deres skytter og jeg har aldrig set ham spille på denne her måde. Vildt!”

“Derudover vil jeg gerne fremhæve Markus Kilbo Wissendorff. Han er ny på holdet og har skulle vænne sig til det her høje tempo. I dag viser han masser af vilje og gejst og bliver belønnet med fine scoringer. Fedt at han kunne stemple ind på denne her måde.”

Scheffler uddyber i denne forbindelse:

“Det fungerede bare over hele banen, hvor hver enkel spiller var tændt og var klar. Vores offensive forsvarsspil var noget af det bedste jeg har set drengene præstere.”

Kristrup Boldklub møder deres næste modstandere fra Søndermarkens IK i Viborg Syd Idrætscenter, Liseborgcentret. Der er kampstart søndag den 26. marts klokken 12:00.

Kampens resultat: 25-19 til Kristrup Boldklub
Række: U15 Drenge 2. Division

Kilde: Træner Fabian Scheffler, Kristrup Boldklub - U15 Drenge 2. Division