Kristrup-drengene besejrer Alliancen IF i intens udekamp

Profilbillede
dato

Kristrup Boldklub triumferer i hård udekamp mod Alliancen IF. En fremragende indsats sikrer en sejr og et clean sheet til det stolte udehold.

På en solbeskinnet eftermiddag den 3. juni 2024 stod Kristrup Boldklub overfor Alliancen IF i en intens kamp på udebane. Efter en kamp præget af stærk vilje og hårdt arbejde, lykkedes det Kristrup Boldklub at trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Træner Jakob Pilgaard var umiddelbart efter kampen fyldt med stolthed over sit holds præstation:

"Jeg er umådelig stolt over vores indsats. Vi fik virkelig rejst os ovenpå seneste kamps pauvre indsats," udtalte han.

En af nøglerne til succes var holdets mentalitet og arbejdsindsats.

"Vi gik ind til kampen med det helt rette mindset. Alle ydede, hvad de kunne, og var villige til at løbe de meter, der var krævet. Og så står vi mod et stort pres de sidste 10 minutter, hvor modvind og et dygtigt hjemmehold blev nærgående," forklarede Pilgaard.

Selvom Kristrup Boldklub præsterede flot, erkender træneren, at der altid er plads til forbedringer: "Der er altid småting, vi kan arbejde med, men hvis vi altid går på banen med samme indstilling som i dag, er meget vundet," sagde han.

Jakob Pilgaard fremhævede særligt to spillere for deres enestående indsats i dagens kamp.

"Emil Boldrup var fremragende, ganske enkelt. Og målscorer Tobias Linderoth arbejder meget hårdt, burde dog måske lave et par mål mere," roste træneren.

Derudover bifaldt han også forsvaret, som præsterede sublimt: "Endelig var forsvaret fremragende, og det er stærkt med et clean sheet mod et godt hold."

Næste kamp for Kristrup Boldklub er et opgør imod Ingstrup Efterskoles IF. Det spilles på Kristrup Stadion d. 6. juni klokken 19:00.

Kampens resultat: 0-1 til Kristrup Boldklub
Række: U17 DRENGE LIGA 2 (2007) 11:11 - FORÅR 2024, PULJE 405

Mål

38'0-1Tobias Linderoth

Kilde: Jakob Pilgaard