Kristrup-drengene bankede fem i kassen og tog sikker sejr på hjemmebane

Profilbillede
dato

Kristrup B tog imod Hald Ege Efterskole på Kristrup Stadion i dagens fodboldkamp. Hjemmeholdet viste sig at være det stærkeste hold og vandt kampen med 5-2.

Det var Tobias Linderoth fra Kristrup B, der åbnede scoringen i det 26. minut og bragte hjemmeholdet foran med 1-0. Fire minutter senere var det igen Linderoth, der var på pletten og øgede føringen til 2-0. Udeholdet fik dog reduceret til 2-1 inden pausen.

I starten af anden halvleg var det Lukas Raadik fra Kristrup B, der scorede og øgede føringen til 3-1. Udeholdet gav dog ikke op og fik reduceret til 3-2 i det 60. minut ved Jeppe Duun. Men hjemmeholdet var ikke til at stoppe, og i det 74. minut scorede Christoffer Allermann til 4-2. Kampen blev afgjort i det 82. minut, hvor Tobias Linderoth fuldendte sit hattrick og scorede til slutresultatet 5-2.

Efter kampen var træneren for Kristrup B, Jakob Pilgaard, meget tilfreds med holdets præstation.

"Forløsning. Endelig får vi sat bare en del af vores store chancer i kassen. Vildt at selv efter fem mål, efterlyser vi stadig mere effektivitet. Og også glæde over at spil og relationer bliver bedre og bedre," lød det fra træneren. 

Pilgaard fremhævede også Tobias Linderoth, der scorede tre mål og lavede en assist i kampen:

"Tobias laver 3 mål og en assist, så han er svær at komme udenom. Men som nævnt var vores kanter Noah og Lukas fremragende, især i første halvleg. Men alle leverede på højt niveau i dag."

Træneren var også tilfreds med holdets forsvar og udtalte:

"Vores forsvar står stærkt, og det er fundamentet for en god præstation. Vores backs er gode til også at tage del i offensiven. Og så var i særdeles begge vores kanter gode, især i første halvleg."

Pilgaard mente dog også, at der var områder, der kunne forbedres inden næste kamp:

"Effektivitet på chancer og sikre fuld koncentration gennem hele kampen, så vi ikke giver for lette mål væk."

Alt i alt var det en god dag for Kristrup B, der vandt 5-2 over Hald Ege Efterskole. Holdet kan nu se frem til at arbejde på at forbedre deres effektivitet og koncentration i de kommende kampe.

Næste kamp for Kristrup B er søndag 8. oktober, hvor de skal møde AIF/NBK på Nørager Stadion. Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 5-2 til Kristrup B
Række: U17 Drenge Liga 3

Kilde: Træner Jakob Pilgaard, Kristrup B - U17 Drenge Liga 3