Kristrup dominerede på trods af mange afbud - Måtte nøjes med uafgjort

Viborg Sdrm. IK og Kristrup B spillede en spændende fodboldkamp på Liseborgcentret, der endte uafgjort med en slutstand på 1-1.

Hjemmeholdet kom foran i det 25. minut, da Elias Mølkjær scorede målet til 1-0. Udeholdet formåede dog at udligne i det 55. minut, hvor Marius Albers blev målscoreren.

Efter kampen udtrykte træneren for udeholdet, Jakob Pilgaard, sin skuffelse:

“Jeg er lidt ærgelig over ikke at vinde en kamp, vi dominerer."

Han påpegede dog, at keeper Andreas reddede et fantastisk skud lige efter, at de var kommet bagud, hvilket kunne have gjort resultatet endnu værre. Pilgaard mente, at holdet burde have scoret langt flere mål i søndagens kamp, på trods af at de havde mange afbud til kampen.

"Vi burde uden problemer have lavet 5-6 mål med de chancer vi tilspiller os, og alt dette på trods af et hav af afbud i dag.”

Pilgaard fremhævede også keeper Andreas og alle de offensive spillere for deres præstationer. Han var især glad for, at Marius Albers scorede målet, da det kun var hans anden kamp efter en toårig skadepause. Derudover fik midtbanespilleren William Svejgaard flest stemmer blandt spillerne, og blev kåret til kampens spiller.

Træneren var tilfreds med holdets presspil og evnen til at skabe bredde i angrebsspillet. Han roste også de offensive spillere for deres evne til at skabe chancer. Dog mente han, at der var nogle småting, der skulle forbedres inden næste kamp. Nogle gange blev holdet lidt for nonchalante i opspillet, og hvis man begår fejl i den situation, kan det straffes.

Alt i alt var det en spændende kamp mellem Viborg Sdrm. IK og Kristrup B, hvor udeholdet dominerede, men ikke formåede at vinde.

Kristrup B-spilleren, Magnus Jensen, giver også sin reaktion på kampen:

"Vi spiller faktisk ret godt i dag, selvom vi havde en del nye med"

Næste kamp for Kristrup B er søndag 1. oktober, hvor de skal møde Hald Ege Efterskole på Kristrup Stadion. Der er kampstart kl. 14:00.

Kampens resultat: 1-1 til Kristrup B
Række: U17 Drenge Liga 3

Kilde: Træner Jakob Pilgaard, Kristrup B - U17 Drenge Liga 3