Kristrup Boldklubs U16-drenge imponerede med storsejr over Herskind Boldklub

Tirsdag aften blev en mindeværdig begivenhed for Kristrup Boldklubs U16-drenge, da de på hjemmebane i Tirsdalen dominerede Herskind Boldklub og sikrede sig en storslået 11-1-sejr.

Træner Jakob Pilgaard var fuld af ros til sit hold efter kampen.

“Vi var desværre alt for overlegne. For at stille hold måtte vi låne fem spillere fra U15, men de er så dygtige, at det kun var en fordel,” fortæller Jakob Pilgaard og uddyber, hvad der gik godt for holdet.

“Alt! Vi lavede meget få fejl og var ekstremt effektive på vores chancer. Og der var flere flotte mål imellem.”

Selvom det er et holdspil, var der ifølge Jakob Pilgaard nogle spillere, der især gjorde sig bemærkede.

“Alle gjorde det godt, men Anton Velling i forsvaret spillede med høj koncentration, og Rasmus Platz, Lukas Raadik og Oliver Olesen satte mange gode angreb op.”

Kristrup Boldklub-spilleren Rasmus Platz var også begejstret efter kampen og tilføjede med et grin:

“Jakob, Jakob, husk at fortælle, at jeg skruede den helt op i hjørnet.”

Med denne overbevisende sejr kan Kristrup Boldklub nu se frem til deres næste kamp. På torsdag den 23. maj møder de Mariehøj Kammeraterne. Kampen fløjtes i gang klokken 18:00 på Kristrup Stadion.

Kampens resultat: 11-1 til Kristrup Boldklub
Række: U16 DRENGE LIGA 5 (2008) 11:11/9:9 - FORÅR 2024, PULJE 486

Mål
8'1-0Lukas Raadik
12'2-0Malthe Jellesen
13'3-0Rasmus Platz
15'4-0Oliver Olesen
22'5-0Oliver Olesen
36'6-0Alexander Pedersen
41'7-0Marius Albers
43'7-1
54'8-1Rasmus Platz
57'9-1Nicklas Ashkan
69'10-1Oliver Olesen
72'11-1Anton Velling
Kilde: Træner Jakob Pilgaard, Kristrup B - U16 DRENGE LIGA 5 (2008) 11:11/9:9 - FORÅR 2024, PULJE 486