Kristrup Boldklub var få minutter fra sejr over AGF

Fredag aften debuterede Kristrup Boldklubs U15-Drenge i 2. division, da man ude skulle møde AGF

Fredag klokken 17:45 var Kristrup Boldklub på besøg i Frederiksbjerghallerne, hvor AGF, Århus 2 ikke ville lade gæsterne komme let til fadet. Efter en højintens affære endte kampen noget så sjældent som uafgjort 24-24 og træner for Kristrup Boldklub, Fabian Scheffler reagerede således på kampens udfald:

Inden kampen talte vi meget om, at vi var på en læringsrejse og vi skulle vænne os til niveauet. En stærk indsats betød dog, at vi spillede meget flot håndbold det meste af kampen, selvom vi endte med at tabe fokus og disciplin de sidste 10 minutter

Fabian uddyber:

"Det var et meget fint og disciplineret forsvars- og angrebsspil, vi leverede, og vi var foran med hele 21:14, hvor der manglede 10 minutters spilletid. Desværre mistede vi fuldstændig vores fokus og disciplin, og de resterende 10 minutter ender vi med at tabe 10:3. At vi kun spiller uafgjort, efter at have været foran i hele kampen ærgrer mig meget, men det er vel en del af den læring drengene skal have"

Det sker ikke særlig tit, at håndboldkampe ender uafgjort, ifølge træner Scheffler var holdets præstation en blandet fornøjelse set fra bænken af:

Vi skal lære at blive ved med at spille som et kollektiv, hvor vi spiller hinanden gode, samt har fokus på hurtige bolde og gode dueller. Vores bagkæde skal lære at have is i maven, og spille mere tålmodigt. Selvom vi har talt om det mange gange, så har vi desværre en tendes til, at vi under pres søger de hurtige afslutninger. Det kostede os sejren i dag, og det skal helt klart forbedres til næste kamp

Træner for Kristrup Boldklub, Fabian Scheffler, fremhævede kort efter kampen nogle iøjnefaldende takter fra sit hold, som han tager med til næste kamp:

Vores målvogter Mathias Kaas spillede en fremragende kamp og jeg er meget tilfreds med hans personlige og faglige udvikling. Han giver vores hold en fantastisk sikkerhed.

På søndag den 30. januar møder Kristrup Boldklub, Viborg HK. Kampen fløjtes i gang klokken 14:50 i Tirsdalens Skole.

Kampens resultat: 24-24
Række: U-15 Drenge 2. Division

Kilde: Træner Fabian Scheffler, Kristrup Boldklub - U-15 Drenge 2. Division