Kristrup Boldklub-træner: "Al pigernes slid gav pote"

Træner Helene Haumann Dueholm

Da Kristrup Boldklub mødte Rødkærsbro IF i torsdags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus. Hjemmeholdets træner var af opfattelsen af, at Dommeren ikke helt var objektiv, men det gjorde ikke noget for KB, der sled en sejr hjem med cifrene 13-9.

En stærk indsats i torsdagens opgør mod Rødkærsbro IF betød, at Kristrup Boldklub-mandskabet vandt kampen med 13-9.
En præstationen som træner, Helene Haumann Dueholm, havde følgende at sige om:

Det var en blandet kamp idag. Dommeren var ikke med KB idag, men pigerne kæmpede en brag kamp trods modstand. Det meste af første halvleg var det tydeligt at se, at KB pigerne ikke har spillet en håndboldkamp i cirka en måned grundet udskydelse af Corona kampe. Pigerne skulle lige finde en rytme, men gearede op og kom foran med et par mål efter et flot undertalsspil, som KB-pigerne vinder. Første sejr til pigerne i A-rækken blev fejret med et kæmpe kampråb, smil og glæde blandt pigerne.

Spørger man træneren, er der da også visse aspekter af kampen, der er værd at fremhæve:

Marie kæmpede, ligesom mange af de andre, en brag kamp idag. Marie havde ekstra modgang i dag med både flere kendelser imod hende, følelsen af uretfærdigt spil imod hende, et gult kort og 2 minutter til hende. Men hun fik styr på hendes følelser, og dermed også styr på hendes håndboldspil. Marie kvitterede med flot forsvarsspil og 5 mål i angrebet.

Haumann Dueholm uddyber i denne forbindelse:

Pigernes ihærdighed og retfærdigheds følelse kom på prøve idag, men i sidste ende sejrede deres ihærdighed. Al pigernes slid gav pote og gjorde, at pigerne sejrede til sidst. Flere af pigerne blev irettesat af dommeren igennem kampen, men alle pigerne tog kendelserne og ordene til sig og gjorde, hvad de kunne for at forbedre sig. I dag var første gang pigerne skulle agere i et undertalsspil - de tog bare kampen op, kæmpede videre, og vandt 2-0. Flot undertalsspil!

Kristrup Boldklub møder deres næste modstandere fra Viborg HK på Vibocold Arena, Viborg.
Der er kampstart lørdag den 26. februar klokken 11:50.

Kampens resultat: 13-9 til Kristrup Boldklub
Række: U-11 Pige A

Kilde: Træner Helene Haumann Dueholm, Kristrup Boldklub - U-11 Pige A