Kristrup Boldklub sikrer ny sæson i Jyllandsserien efter vanvidsafslutning på kampen

Christian Gjættermann drev gæk med Skive-spillerne og blev kampens spiller (Foto: Privat)

I en spændende og fuldstændig vanvittig Jyllandsserie-kamp på Egeris Idrætsanlæg mødtes Skive IK og Kristrup Boldklub.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og fik scoret det første mål allerede i det niende minut. Men udeholdet lod sig ikke slå ud og kæmpede sig tilbage i kampen. I det 34. minut udlignede Søren Kjærgård for Kristrup Boldklub.

Efter en tæt kamp, hvor begge hold havde chancer, var det hjemmeholdet, der igen fik scoret og bragte sig foran 2-1 i det 82. minut. Men Kristrup ville ikke give op og kæmpede videre. I det 91. minut fik de udlignet til 2-2 ved Emil Knudsen. Og i en vanvittig afslutning på kampen scorede "Richard Berthelsen" for Kristrup Boldklub i det 93. minut og sikrede udeholdet sejren med 3-2.

Efter kampen udtalte holdleder for Kristrup B, Flemming Pedersen, at det var en fuldstændig vanvittig afslutning på kampen. Holdet var rykket ud, men fik udlignet i det 91. minut, hvilket reddede dem fra direkte nedrykning. Og tilmed nappede de sejren med et mål i det 93. minut.

“Det var en vaskeægte holdpræstation, hvor samtlige 14 mand steppede op og spillede en ganske fin kamp. Vi stod godt på banen, spillede til tider noget flot fodbold og kom frem til en del chancer.”

Flemming Pedersen fremhævede også spilleren Christian Gjættermann, der blev kåret til kampens spiller.

“Christian Gjættermann var i overdådig spillehumør og gang på gang drev han gæk med de arme Skive-spillere. Han blev fortjent kåret til kampens spiller.”

Kampens resultat: 2-3 til Kristrup B
Række: Herrer Jyllandsserien 2

Kilde: Holdleder Flemming Pedersen, Kristrup B - Herrer Jyllandsserien 2