Kristrup Boldklub sejrede flot i weekendens kamp

Da Kristrup Boldklub mødte Hadsten Håndbold i søndags var det en flot sejr, hjemmeholdet kørte i hus. En stærk indsats der betød, at Kristrup Boldklub-mandskabet vandt kampen med 18-10.
En præstationen som cheftræner, Fabian Scheffler, havde følgende at sige om:

Det var et meget fint og disciplineret forsvarsspil af holdet og veloplagte målmænd, hvilket var fundament for vores sejr. I 2.halvleg kom vi til mange gode kontramuligheder og fik tempo i vores etablerede angrebsspil. Mange flotte angrebsåbninger åbnede Hadstens forsvar i især 2.halvleg, og dermed kom sejren sikkert i hus.

Spørger man cheftræneren, er der da også to spillere i kampen, der er ekstra værd at fremhæve:

Marcus Scheffler med 7 mål og 4 assist og målvogter Silas Weje, som havde en fin debutkamp

Fabian Scheffler uddyber i denne forbindelse:

Vi spillede som et samlet hold, der spillede disciplineret i angreb og forsvar, og det var en overbevisende holdsejr. Vi fik løbet en del kontra i 2.halvleg.

Kristrup Boldklub møder deres næste modstandere fra Hadsten Håndbold på Vestjysk Bank Arena, Hadsten.
Der er kampstart søndag den 14. november klokken 13:10.

Kampens resultat: 18-10 til Kristrup Boldklub
Række: U-15 Drenge A