Kristrup Boldklub fortsætter den gode start på året med ny sejr

Nørager BK - Kristrup Boldklub (Foto: K. Smed)
Profilbillede

Kristrup Boldklubs 3. divisionskvinder skulle fredag forsøge at hente en sejr mod bundholdet, Nørager Boldklub, da slaget skulle stå i Auning Idrætscenter.

Kristrup-pigerne har været nødsaget til at sadle en anelse om, da flere af holdets spillere er gravide. Dette ændrede dog ikke på, at de tilgængelige spillere fandt melodien, da de nuppede sejren og de to point med cifrene 18-27, hvilket er til stor glæde for cheftræner, Kent Smed.

“Vigtigt med point på kontoen! Efter at have sagt farvel til tre spillere, grundet graviditet, har vi været nødsaget til at lægge vores angrebsspil om, og det fungerer bedre og bedre for hver kamp vi spiller.”

Særligt Kristrups 5-1-forsvar blev kampafgørende, ifølge Kent Smed:

“Vi får klart vundet kampen ved at gå i 5-1-forsvar. Det får Nørager aldrig løst, og så vil jeg også rose vores angrebsspil - der er mange piger der byder ind med fart og virkelig god håndbold.”

Smed understreger, at alle pigerne bidrog til sejren - men der var alligevel to, der imponerede med lidt ekstra.

“Alle mand byder ind, men vi kan ikke komme uden om, at de to nye playmakere, Kathrine Bang og Mathilde Nielsen, begynder at finde fart og det gode angrebsspil frem, og det åbner for andre her.”

På lørdag den 21. januar skal Kristrup Boldklub møde IK Skovbakken 3. Kampen fløjtes i gang klokken 13:50 i Vejlby-Risskov Hallerne.

Kampens resultat: 18-27 til Kristrup Boldklub
Række: 3. Division Kvinder

Billeder fra kampen


Nørager BK - Kristrup Boldklub (Foto: K. Smed)

Kilde: Cheftræner Kent Smed, Kristrup Boldklub 2 - 3. Division Kvinder
False {
}