Kristrup Boldklub aldrig i fare for at tabe

Profilbillede

Kristrup Boldklub skulle forsøge at stjæle to point fra Bjerringbro FH, da slaget skulle stå i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.

Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da Kristrup sikkert nuppede sejren og de to point med cifrene 9-19 til stor glæde for cheftræner, Fabian Scheffler.

Inden kampen havde vi talt om, at vi skulle sætte os på kampen fra start og markere overfor Bjerringbro, at det var os der var topholdet.
Drengene var motiverede, og alle var klar på at forsvare puljens førsteplads. Vi kommer meget godt fra start og er foran med hele 5:0, og er i fuldstændig kontrol resten af kampen. Føringen gav spillerne den nødvendige sikkerhed, og mange gode angrebsåbninger resulterede i flotte mål.

Den tilfredse cheftræner satte også et par ord på sit holds pragtpræstation.

Vores store force er vores sammenhold på holdet. De sidste kampe havde vi nogle spillere, som ikke fik ret meget spilletid, og som træner er det dejligt at opleve, at alle spillere var tændte og ville bidrage med deres kompetencer. Vores solide føring gav os muligheden for, at drengene, der normalt ikke har så meget spilletid, kunne give den maksimal gas på banen i dag.

En overordnet positiv dag for Kristrup Boldklub - hvor cheftræner Fabian Scheffler især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

I dag er det den kollektive indsats, og alle byder ind med gode præstationer. Hvis jeg endelig skal fremhæve en spiller, så er det vores målvogter Nikolaj Riis Grønkjær. Han får normalt ikke så meget spilletid og står lidt i skyggen af de andre målvogtere. Alligevel holder han humøret oppe både udenfor- og inde på banen. At han snupper to straffekast i træk og har nogle gode redninger i dag er super flot gået!

På lørdag den 4. december møder Kristrup Boldklub Søndermarkens IK.
Kampen fløjtes i gang klokken 14:30 i Liseborgcentret.

Kampens resultat: 9-19 til Kristrup Boldklub
Række: U-15 Drenge 

Kilde: Cheftræner Fabian Scheffler