Kristrup BK U11-Piger vandt flot i B-rækken

Kristrup Boldklub skulle forsøge at stjæle to point fra Hadsten Håndbold 2, da slaget skulle stå i Vestjysk Bank Arena, Hadsten.

Der var ikke skyggen af hjemmebanefordel, da udeholdet nuppede sejren og de to point med cifrene 8-10 til stor glæde for træner, Helene Haumann Dueholm.

Pigerne spillede en flot første halvleg, hvor de hurtigt kommer foran med en del mål, og har et godt flow. Anden halvleg fungerede spillet bare ikke, og der blev langt imellem vores mål

Den tilfredse træner satte yderligere ord på sit holds pragtpræstation.

Pigerne kom godt fra start, og beviste at deres håndboldspil er næsten fejlfrit, når det hele går op i en højere enhed.

En overordnet positiv dag for Kristrup Boldklub - hvor træner Helene Haumann Dueholm især lagde mærke til nogle bærende takter fra holdet.

Trille blev kampens spiller - flot målmandsspil.

På søndag den 21. november møder Kristrup Boldklub Ebeltoft IF. Kampen fløjtes i gang klokken 09:40 i Tirsdalens Skole.

Kampens resultat: 8-10 til Kristrup Boldklub
Række: U-11 Pige B

Kilde: Træner Helene Haumann Dueholm