Kristrup BK U11-Piger (2) blev besejret i C-rækken

Foto: Helene Dueholm.
Profilbillede

Kristrup Boldklub 2 tog søndag imod gæsterne fra Hadsten Håndbold 3. Til trods for hjemmebanefordelen kunne Kristrup Boldklub 2 ikke drage fordel af den, da de tabte 5-7 til Hadsten Håndbold 3.
Derfor var det også en noget slukøret Helene Dueholm træner for Kristrup Boldklub 2, vi fangede til en reaktion på kampen.

Kampen i dag mindede meget om kampen i sidste uge - første halvleg stod pigerne meget stille i angrebet, og de finder først sent i kampen et fint håndbold-flow.

Det gik bare ikke, som det skulle og ifølge træneren er der flere ting, som desværre ikke lykkedes:

Pigerne skal stole noget mere på sig selv i angrebet! Vi har nogle gode individuelle spillere, som desværre ikke viste deres flotte individuelle spil idag. Derudover så taber vi kampen fordi Hadsten har en bedre kondition end mange af vores spillere - de får løbet en del igennem hele kampen, og slider sig igennem til mål chancer.

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Helene alligevel se lysglimt i mørket.

Kampens spiller idag er Ella; hun leverer nogle flotte mål, og bliver en bedre og bedre forsvarsspiller, og begynder lige så stille og se håndboldspillet i angrebet.

På onsdag den 24. november møder Kristrup Boldklub 2 Hornslet IF. Kampen fløjtes i gang klokken 17:30 i Hornslethallerne.

Kampens resultat: 5-7 til Hadsten Håndbold 3
Række: U-11 Pige C

Kilde: Træner Helene Dueholm