Kristrup besejrede rækkens hidtil ubesejrede hold da Sørensen scorede årets mål

Kristrup Boldklub vandt en tæt kamp mod det hidtil ubesejrede Aalborg Chang-hold med 1-0 på Kristrup Stadion.

Mathias Sørensen scorede det eneste mål i kampen allerede efter 4 minutter. Holdleder for hjemmeholdet, Flemming Petersen, var meget glad og stolt over sejren og roste alle 14 spillere.

“Mega glad og stolt over at vi vinder en tæt kamp mod det hidtil ubesejret Ålborg Chang hold og over at samtlige 14 mand yder en mandfolke præstation igennem 96 minutter, men Simon Riis overstrålede alle på banen og blev fortjent kåret til kampens spiller.”

Holdlederen mente, at holdet spillede en glimrende første halvleg og scorede "årets mål" med Mathias Sørensens flotte helflugtning i målhjørnet. Emil Knudsen brændte desværre en stor chance alene med målmanden, og Simon Graversen ramte overliggeren, så holdet burde have ført med mere end det ene mål ved pausen.

Anden halvleg blev domineret af udeholdet, men trods et stort pres formåede de ikke at skabe åbne chancer. Hjemmeholdet formåede at kæmpe sig til sejren, selvom de de sidste 9 minutter måtte have midtbanespilleren Nikolaj Thomassen på mål efter en 10 minutters udvisning af målmanden Jeppe Mogensen.

Næste kamp for Kristrup Boldklub er lørdag 23. september, hvor de skal møde Vejgaard B på Spar Nord Arena (Vejgaard B). Der er kampstart kl. 15:30.

Kampens resultat: 1-0 til Kristrup Boldklub
Række: Herrer Jyllandsserien

Kilde: Holdleder Flemming Petersen, Kristrup B - Herrer Jyllandsserien