Kom med til påskehygge på Randers Bibliotek

Foto: Randers Bibliotek.
Profilbillede
dato

Bland en pose med blomsterfrø, klip en påskekylling, prøv de gamle arkadespil og mød Verdens Pinligste Far. Der er masser af hygge og påskeaktiviteter på Randers Bibliotek i dagene op til påskeferien 2023.

For dem, der er så heldige at starte påskeferien allerede mandag d. 3. april, er der masser af påskehygge at hente på Randers Bibliotek. Her kan børn, unge og voksne i alle aldre blandt andet slippe kreativiteten løs og prøve kræfter med 80'er og 90'ernes spillekonsoller.

"Vi finder skabeloner, papir, lim, sakse, perler, blomsterfrø og meget mere frem til påskegæsterne. Vi får også besøg af medlemmer fra Randers Skakklub, der gerne vil lære reglerne til nybegyndere og tage et spil med de øvede. Og man kan blande sin egen "frøbombe" af jord og blomsterfrø og dekorere en fin pose, så man kan give frøbomberne til en, der elsker blomster", fortæller Sanne Brøndum Andersen, koordinator for tilbud til børn og unge på Randers Bibliotek, og tilføjer:

"En af dagene stiller vi de vildeste spillekonsoller fra 80'er og 90'ernes klar til retrogaming for alle aldre. Så kan man dyste mod venner og familie i de klassiske arkadespil eller satse på at få sit eget navn allerøverst på high score-tavlen".

Aktiviteterne foregår på Hovedbiblioteket i forskellige tidsrum fra mandag d. 3. til onsdag d. 5. april 2023. Se mere på randersbib.dk eller bibliotekets facebookside. Det er gratis at deltage i aktiviteterne, og det kræver ingen tilmelding.

Mød verdens pinligste far

Hvis man er vild med bøgerne Sallys Far, Villads fra Valby og Vitello, så vil man sikkert også synes om Verdens Pinligste Far, en podcast af Simon Lund Larsen. Onsdag d. 5. april kl. 15 kommer Simon forbi og læser et par afsnit af podcasten højt.

Det er sjove, fjollede historier i børnehøjde, hvor det er de voksne, som kommer galt afsted, og hvor børnene undskylder for deres fars meget pinlige og barnlige opførsel. Historierne forgår ofte i et miljø, som de fleste børn kender fra deres egen hverdag - i skolen, til fritidsaktiviteter eller rundt om i nabolaget.

Efter oplæsningen snakker Simon Lund Larsen med børnene om, hvordan det er at fortælle historier; hvordan man får gode idéer, og hvordan man omsætter idéerne til færdige historier.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal billetter. Billetter kan bestilles på Randers Biblioteks hjemmeside. 

Kilde: Randers Bibliotek
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.