Klaus Thisted redder både straffespark og de tre point for Vorup i lige opgør mod AaB

Vorup FB sikrede sig en vigtig sejr, da de mødte AaB på hjemmebane i dagens fodboldkamp. Kampen endte med en tæt sejr på 2-1 til hjemmeholdet.

Det var Vorup FB, der kom bedst fra start, da Jeppe Mogensen scorede det første mål allerede i det 5. minut. Udeholdet, AaB, lod sig dog ikke slå ud og formåede at udligne i det 13. minut, hvor Johannes scorede.

Kampen var tæt og begge hold kæmpede hårdt for at få det afgørende mål. Det var dog hjemmeholdet, der trak det længste strå, da Andreas Nellemand scorede i det 81. minut og sikrede Vorup FB sejren.

Vorup FB's cheftræner, Svenne Poulsen, kunne med lettet mine, udtrykke sin begejstring for den tætte sejr og samtidig rette ros mod holdets keeper, der reddede et afgørende straffespark.

"Puha det holdt hårdt, men dejligt at vi sidder her med 3 point mere på kontoen. Men må også sige, at havde det ikke været for en konge indsats i målet af Klaus Thisted, så var det nok blevet til 0 point," fortalte Poulsen.

Målmanden blev efter opgøret kåret til kampens spiller.

Svenne Poulsen var tilfreds med holdets præstation, selvom de ikke spillede deres bedste.

“Idag havde vi lidt heldet med os, og det er dejligt, at vi også kan vinde kampe, hvor vi spiller dårligt," fortæller han.

Næste kamp for Vorup FB er mod Varde på Vestjysk Bank Stadion (Varde), og Svenne Poulsen påpeger, at holdet skal være opmærksomme på ikke at undervurdere Varde i den kommende udekamp:

"Det kan være mærkelig at sige, men det der skal arbejdes med til udekampen mod Varde er, at vi ikke må gå ud og undervurdere Varde, som er kommet skidt fra start med 0 point for 4 kampe."

Opgøret mod Varde spilles lørdag den 9. September og der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 2-1 til Vorup FB
Række: Herre Danmarksserien

Kilde: Cheftræner Svenne Poulsen, Vorup FB - Herre Danmarksserien