Klassestemning da gnisterne slog i lokalbrag

Der var dømt lokalbrag, da Randers Freja tog imod SMIFF i Serie 2 (Foto: Nanette Christensen)

SMIFF havde taget turen til Arena Randers, Multi Hal, hvor Randers Freja ventede i et sandt lokalopgør i Serie 2. Her gjorde Randers Freja det onde ved gæsterne fra SMIFF, der blev sendt hjem med cifrene 25-19.

Derfor var spillende træner, Nanette Christensen, også ganske tilfreds, da hun blev fanget til en reaktion på kampen.

Super fed stemning og gejst hele kampen igennem, fra begge holds sider. Ingen tvivl om at kun en sejr var acceptabelt for begge hold.

Nanette havde også et par ord at sætte på grundlaget for sit holds vindende indsats.

Vores presspil i 2. halvleg. Vi bliver ved med at kæmpe, selvom vi var bagud hele kampen igennem. Ved halvleg stod der 11-14 til SMIFF. Vi får byttet målmand, fat i deres skytter og så kommer vi ud med en helt anden gejst.

Cheftræner for SMIFF, Lars Andersen, er også ganske klar over, at det kun er den halve kamp man kan fryde sig over.

"Det er ikke nok kun at spille én god halvleg. Vi skal selvfølgelig være lige gode i begge halvlege, dog vil jeg rose holdet for deres første halvleg."

Freja-comebacket blev fuldendt
Randers Freja's præstation udmundede sig i to point, og Nanette C er meget tilfreds med flere af sine (med)spillere.

Rikke S får scoret nogle super gode mål, på straffe, som gør vi får halet ind på SMIFF. Michelle, som kommer på mål i pausen, sørger for at SMIFF kun får scoret 5 mål. Kaja, som virkelig giver en skalle i forsvaret, og ikke mindst Lotte der igen scorer mange mål. Alt i alt var der mega god fight og gejst, som lige giver os de sidste % til at hive sejren hjem.

I morgen, onsdag den 2. marts, møder Randers Freja, Onsild Idrætsforening. Kampen fløjtes i gang klokken 19:15 i Arena Randers, Multi Hal.

Kampens resultat: 25-19 til Randers Freja 3
Række: Serie 2 Damer