Kjeldsen stjal billedet med pragtpræstation da SMIFF vandt lokalopgør

SMIFF - U14 Drenge Liga 4 (Foto: Privat)

SMIFF's U14-drenge hentede en flot sejr på hjemmebane mod Randers Freja med 3-1 i lokalopgøret.

Udeholdet kom foran i det 24. minut, da Oscar Butler scorede, men hjemmeholdet svarede hurtigt igen med to mål på et minut. Først scorede Carl Rygård-Helle i det 41. minut, og et minut senere scorede Malthe Laursen til 2-1. I anden halvleg øgede Tobias Birkmose Andersen føringen til 3-1 i det 57. minut.

SMIFF-træner, Morten Wiese Jacobsen, var meget tilfreds med holdets præstation og fremhævede især Thomas Kjeldsen som kampens spiller. Han roste også tilskuerne for deres opbakning og takkede dem for at skabe en fantastisk stemning på Albæk Stadion.

“Der var INGEN tvivl om kampens spiller i dag, det var Thomas Kjeldsen. Han var hovedaktør og sled i 70 minutter. Det var en fornøjelse at se. Jeg vil også fremhæve vores tilskuere, det var en kæmpe opbakning de leverede - sikke et brøl da vi begyndte at score mål. Tak til alle de fremmødte. Vi håber, I fik den oplevelse, I kom efter.”

Jacobsen var også glad for, at holdet formåede at spille godt, selvom de kun var 10 mod 11 i de sidste 8 minutter på grund af et gult kort. Han mente, at holdet havde overskud og fysik, og at kæderne stod stærkt og kommunikerede godt.

“Jeg synes vi spillede flot fodbold i dag. HELE holdet løftede opgaven, var klar fra start og mentalt fokus var det rigtige sted. Vi havde masse af overskud og fysik, trods vi kun spillede 10 mod 11 de sidste 8 minutter, pga et dumt gult kort, og fik et klokkeklar mål annulleret.”

Wiese Jacobsen uddyber tilmed, at det meste fungerede for holdet i onsdagens kamp, og han kunne blive ved med at remse imponerende præstationer op:

Vores 1. keeper Malthe Sørensen var tilbage i kassen, trods han spillede med en brækket storetå. Thomas Kjeldsen og Tobias Birkmose sled hårdt i det hele kampen, da Freja gerne ville igennem i vores højre side. Ludvig Jacobsen og Jakob From havde et flot kombinationsspil i venstre side, som gjorde vi kom til en del chancer den vej.

Silas Kahr og Anton Poulsen har jeg aldrig set så tændte før; de stod virkelig stærkt i forsvaret, og pressede hele spillet fremad. Malthe Laursen leverede, som altid, en masse fysik, genpres og flot samarbejde med anfører Oliver Honoré Sørensen. Angrebet bestod i dag af fem forskellige spillere, som pressede højt. Carl Rygård-Helle scorer vores 1. mål, og har store chancer for mere.”

Flere fra SMIFF-lejren, Nikolaj Tvedegaard, Kristian Benzon og Lucas Hamann, havde noget at sige efter kampen:

“Vi var klar fra start, og blev bedre igennem kampen.” - Nikolaj Tvedegaard

“Flot hold indsats i dag, alle spillede sku for hinanden.” - Kristian Benzon, tilskuer

“Der er Thomas Kjeldsen og så alle de andre spillere i dag - wauw han spillede godt.” - Lucas Hamann

På søndag den 4. juni skal SMIFF møde Hobro IK. Kampen fløjtes i gang klokken 15:00 på DS Arena - Kunstgræs (Hobro).

Kampens resultat: 3-1 til SMIFF
Række: U14 Drenge Liga 4

Kilde: Cheftræner Morten Wiese Jacobsen, SMIFF - U14 Drenge Liga 4