Kent Smed: Vi taber til et klart bedre hold på dagen

Kristrup Boldklub tabte med 34-24 til IK 1919 Aalborg (Foto: Kent Smed)

Kristrup Boldklubs 3. divisions-damer lagde en målrettet indsats for dagen ved lørdagens opgør mod IK 1919 Aalborg, da mandskabet besøgte Aalborg Stadion.

Desværre tabte Kristrup Boldklub med 34-24 til modstanderne, hvilket cheftræner Kent Smed havde følgende reaktion på:

Æv æv, så gik den ikke længere. Vi taber til et klart bedre hold på dagen, de var skarpere på alle pladser, så hatten for dem. Dog bliver vi selv udstillet på nogle parametre; vi kommer ikke op i tempo, og vi aftaler inden kampen, at vi skal tage deres kontra og anden bølge ud, og det lykkes ikke.

Vi er bagud 18-11 ved pause, hvor de har scoret 75 % af målene i første halvleg på kontra eller hurtigt midte. Vi ændre dog i pausen, og har fat i dem, og ved stillingen 25-20, brænder vi desværre tre 100%-chancer. Derefter går gassen lidt ud af ballonen, og resultatet bliver derefter.

Kent Smed understreger, at præstationen kan forbedres:

Der er mange ting der skal ændres. Træningsindsatsen kunne være bedre, at alle byde ind i kampen, at man kommer i fart ved modtagelse af bold og så skal vi nok have et par andre spilåbninger, da vi lidt for nemme at læse.

Kampen ender som sagt med, at Kristrup Boldklub må tage hjem uden point, men cheftræneren fremhæver dog et enkelt aspekt:

Det må blive vores forsvar. Når vi kom hjem og stod klar til at modtage, kunne de ikke lave mål, så den del er klart bestået.

På søndag den 6. marts møder Kristrup Boldklub 2 Visse IF 2. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 i Tirsdalens Skole.

Kampens resultat: 34-24 til IK 1919 Aalborg
Række: 3. Division Damer

Kilde: Cheftræner Kent Smed, Kristrup Boldklub 2 - 3. Division Damer