Kent Ilsøe viser storspil for SMIFF-herrerne i storsejr på Albæk Stadion

SMIFF Serie 4 Herrer (Foto: Privat)

Tirsdagens kamp på Albæk Stadion mellem SMIFFs Serie 4-herrer og Kristrup Boldklub blev en målrig affære, som endte med en overbevisende 7-3-sejr til SMIFF.

Dette var til stor begejstring for SMIFF-træner, Heidi Seerup, der kunne se sit hold banke syv mål i kassen.

“Det var en målrig kamp med masser af fart og to angrebsivrige hold, hvor vi trækker det længste strå,” siger hun umiddelbart efter kampen.

Heidi Seerup roser drengenes evner i opbygningsspillet og den defensive arbejdsindsats i kampen. Holdet formåede at skabe et hav af målchancer, som de fik udnyttet godt, samtidig med at de holdt fokus i forsvaret.

“Vores opbygningsspil fungerer i store perioder af kampen rigtig godt, og jeg synes, at vi defensivt spiller en flot kamp.”

En spiller, som især skilte sig ud i kampen, var Kent Ilsøe Christensen, der spillede et brag af en kamp. Han brillerede med tre oplæg til mål og var en af de afgørende faktor i SMIFF-offensiven.

“Kent Ilsøe Christensen spiller en virkelig flot kamp. Han knokler, skaber en masse plads for sine holdkammerater og står noteret for tre assist. Han render også både med stemmer og fighter,” siger Heidi Seerup slutteligt.

På lørdag den 22. april skal SMIFF møde FC Sabur. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Nr. Borup Stadion.

Kampens resultat: 7-3 til SMIFF
Række: Herrer Serie 4

Mål
13'1-0Victor Reher
17'2-0John Nielsen
28'3-0Mathias Kristensen
35'3-1
58'4-1Christian Holm Søndergaard
62'5-1Jesper Mønsted
65'6-1Nikolaj Skygge
78'6-2
80'6-3
84'7-3Nikolaj Skygge
Kilde: Træner Heidi Seerup, SMIFF - Herrer Serie 4