KENDER DU DENNE UDFLUGTS-PERLE KUN 10 MINUTTER FRA RANDERS??

Fru Hansens er indbegrebet er hyggestunder og gode smagsoplevelser
Profilbillede

Kun cirka 10 minutters kørsel fra Randers Centrum, i et gammelt nedlagt mejeri i Drastrup, ligger Fru Hansens Butik & Cafe. Et sted, som er drevet med udgangspunkt i stor kærlighed og respekt for friske råvarer, de lækreste delikatesser og et anderledes udvalg af nøje udvalgte produkter.

Lige fra økologiske ænder, over skindtasker - til den dejligste hjemmebagte kage, man kan nyde i caféen. Delikatesserne er blandt andet kød, chokolade, vin og øl, marmelader, olie, eddike, krydderier og saft.

I den såkaldte torvehal finder du årstidens grøntsager, samt trævarer, kurve og potter i alle afskygninger. Endelig er der også altid udstilling af værker i tidsrummet 10-15 af lokale kunsthåndværkere.

🍰 TAPAS KAGEBORD AD LIBITUM!! SIDSTE SØNDAG HVER MÅNED 🍰

Ét af de nyeste initiativer fra caféen, og som allerede er blevet et stort tilløbsstykke, er et stort ta’ selv kaffe/ kagebord som afholdes den sidste søndag i hver måned, mellem kl. 13.30 - 16.00

Her er der i den grad mulighed for at få stillet sin sukkertrang. Der er nemlig tale om et tapas kaffe/kagebord ad libitum hvor man kan smage mere end 10 forskellige af Fru Hansens udsøgte kagespecialiteter. Prisen er kun 150 kroner pr. person.

Den store interesse for tapas-kagebordet gør dog at Fru Hansen, hvis man vil være sikker på at få en plads, opfordrer til, at det kan det være en god idé at bestille bord i forvejen på tlf.: 60224836, eller når man er i butikken i forvejen.


Redaktionens udsendte har selv været forbi, og derfor denne opfordring til at slå vejen forbi og opleve dette unikke sted. Se mere på Fru Hansens Butik & Cafe's Facebookside eller på hjemmesiden.  

Kilde: Fru Hansens Butik & Cafe