Kæmpe succes! Vorup-kvinder øjner oprykningen

Foto: Vorup fB - Kvinder Serie 1.
Profilbillede
dato

I onsdagens kamp mellem Als B og Vorup fB endte det med en overbevisende sejr til udeholdet på 1-5. Det var en kamp, hvor udeholdet viste deres styrke og scorede mål på de rigtige tidspunkter.

Det var også Vorup, der kom bedst fra start, og allerede i det 7. minut blev de belønnet med en scoring. Alma Weis Jørgensen stod for målet, og han gentog bedriften i det 19. minut og bragte udeholdet på 0-2. Louise Ravn øgede føringen til 0-3 i det 27. minut, og det så ud til at være en ensidig affære.

Hjemmeholdet gav dog ikke op, og i det 41. minut fik de reduceret til 1-3. Det gav dem lidt håb, men udeholdet var ikke færdige endnu. I det 54. minut scorede Rikke Korsgaard og øgede føringen til 1-4. Kampen blev definitivt afgjort i det 82. minut, hvor Christina Halgaard Kjær scorede og satte slutresultatet til 1-5.

Efter kampen udtalte træneren for udeholdet, Charlotte Lehm, sin tilfredshed med sejren - men også med faciliteterne.

"Det var en god sejr på en dag, hvor vi ikke spillede op til vores bedste - dejligt man alligevel kan score 5 mål på de dage. Vi spillede på en rigtig flot græsbane i Als - hvis alle græsbaner så sådan ud, så var der ingen grund til at spille på kunst."

Hun fremhævede også nogle af spillerne, der gjorde det godt i kampen. Nana Vassard fik sin debut og leverede en fin præstation på midtbanen. Louise Ravn og Britt Ebbesen Mortensen trådte også i karakter og gjorde det fremragende. Britt blev kåret som kampens spiller for sin bundsolide præstation i midterforsvaret og sin verbale tilstedeværelse på banen.

Charlotte Lehm var også tilfreds med, at holdet formåede at score på deres chancer, hvilket har været et problem tidligere i sæsonen. Hun roste også holdets fightervilje, der betød meget på en dag, hvor spillet ikke flød som det skulle.

Med sejren og de tre point er Vorup FB nu tilbage på førstepladsen, da Farsø snublede. Med tre point i den sidste kamp er de sikret førstepladsen og en oprykning, men det kræver, at deres førstehold bevarer førstepladsen i Jyllandsserien sæsonen ud. Det bliver en spændende afslutning for begge hold.

Næste kamp for Vorup fB er søndag 15. oktober, hvor de skal møde IK Rosendal på Rosendal Stadion. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 1-5 til Vorup fB
Række: Kvinder Serie 1

Kilde: Træner Charlotte Lehm, Vorup fB - Kvinder Serie 1