Jydsk Cup-vinderne fra Kristrup følger op med en ligasejr: “Noget af det bedste jeg har set længe”

Kristrup Boldklub - Ikast KFUM (Foto: Privat)
Profilbillede

Kristrup Boldklubs U15-drenge er tilbage på sejrssporet efter en vigtig sejr over Ikast KFUM med en score på 28-27. Holdets træner, Fabian Scheffler, var tilfreds med drengenes flotte og overbevisende indsats, og glædede sig over, at han kunne stille med sit stærkeste hold til kampen.

“En meget stærk og overbevisende holdindsats. Det var første gang i denne her sæson, hvor vi kunne stille med stærkeste opstilling og viste det håndboldspil vi er rigtige gode til - hurtige kontra, solid offensivt forsvar og flydende angrebsspil.”

Dagen forinden havde drengene deltaget i Final 4-stævnet, hvor de vandt Jydsk Cup. Denne præstation førte dog til en vis træthed hos nogle af spillerne. Alligevel leverede holdet en imponerende præstation mod Ikast KFUM.

“Det var bare en super dejlig oplevelse. I anden halvleg bliver vi trætte og der indhenter Ikast vores store forespring. Det var forventligt at vi ville blive trætte. Dagen inden havde drengene været til Final 4-stævne og blev Jydsk Cup vinder.”

Sejren er vigtig for Kristrup Boldklubs U15-drenge, der nu er tilbage på sejrssporet efter en periode med nederlag, og kampen var ifølge Scheffler noget af det bedste, han har set dem spille. 

“I første halvleg spiller vi Ikast nærmest ud af banen. Vores forsvarsspil var i top, og vores angrebsspil var noget af det bedste jeg har set længe. Her kunne jeg virkelig se, hvordan holdet har udviklet sig og hvad de her drenge reelt kan. Det er en fantastisk følelse, at vi i dag får lov at vise hvad vi kan, uden at være påvirket af for mange skader, som vi har døjet med hele sæsonen.”

Flere spillere imponerede i kampen, og Fabian Scheffler var især imponeret over holdets flotte håndboldspil. Han fremhævede også holdets evne til at kæmpe og holde hovedet koldt i de afgørende øjeblikke.

“Hele holdet spillede meget flot håndbold og optrådte som en enhed, der bare ville vinde den her kamp. Vi havde tabt med 10 mål i første opgør, og der var vi plaget af mange skader. I dag viste vi hvad vi kunne og at vi er bedre hold. Vores fløj, Håkon Lerche, går altid foran med en utrolig gejst og vilje, og Marcus Scheffler kunne igen bidrage med 10 mål og vise sig som en meget målfarlig spiller.”

Alt i alt var det en flot præstation fra Kristrup Boldklubs U15-drenge, der leverede en solid holdindsats og viste, at de har potentiale til at vinde flere kampe i sæsonen. Fabian Scheffler kan i hvert fald se tilbage på en vellykket weekend med både en turneringssejr og en vigtig sejr i ligaen.

På søndag den 19. marts skal Kristrup Boldklub møde Borris-Rækker Mølle Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 i Tirsdalens Skole.

Kampens resultat: 28-27 til Kristrup Boldklub
Række: U15 Drenge 2. Division

Kilde: Træner Fabian Scheffler, Kristrup Boldklub - U15 Drenge 2. Division
False {
}