Julemandens værksted inviterer de yngste til at være kreative

Randers Hovedbibliotek inviterer til julehygge for børn og unge.
Profilbillede

Hvis dine børn elsker julen og alle de kreative ting, man kan lave i juletiden, så tag forbi Julemandens Værksted på Randers Hovedbibliotek den 27.november. Her vil der blive flettet julehjerter til den store guldmedalje. 

Der vil være mulighed for at lave julepynt, dekorere et krus eller lave en nøglering og meget meget mere, når Randers Bibliotek inviterer indenfor i Julemanden Værksted den 27. november mellem klokken 10.00 til 13.00 for alle børn og unge mellem 3 til 15 år.

Her kan de enten lave dekorativt pynt til juletræet derhjemme eller lave deres egen kreative gave til en i familien eller en ven – mulighederne er mange, og de kan blive inspireret til en masse, når de besøger værkstedet.

Det er gratis at være med, og i løbet af timerne sammen med de andre børn og unge vil der i den grad blive skabt en god julestemning. Julemanden vil komme på besøg, og biblioteks musikanten vil komme og synge julesange med jer.

Der bliver altså trænet i både de kreative evner, når biblioteket arrangerer julehygge for børn og unge – så tag med dem med derhen og hyg sammen med dem. 

Kilde: https://www.randersbib.dk/arrangementer/boern/kom-til-julemandens-vaerksted-i-kulturhuset-i-randers