Jimmi Grønkjær: 'Vi havde styr på kampen fra første fløjt'

VRI 2 - Vorup FB (Foto: Jimmi Grønkjær)

Vorup FB skulle forsøge at stjæle to point fra VRI, Risskov 2, da slaget skulle stå i Bellevuehallerne.

Men her viste Vorup-pigerne sig for stærke, da de nuppede sejren og de to point med cifrene 18-23 til stor glæde for cheftræner, Jimmi Grønkjær Jensen.

Smukt var det ikke i perioder. Det var en kamp vi havde styr på fra fra første fløjt. Vi spiller godt fra starten, og kommer på en føring på 5-12 ved halvleg. Vi får spillet os til mange chancer, men er lidt uskarpe på afslutningerne.

Den tilfredse cheftræner sætter også et par ord på, hvordan pigerne hev sejren i land.

Vores kontraspil ser fint ud, hvor vi får brugt vores fløje godt. Vi leger lidt med nyt forsvar, som ser rigtigt godt ud. Angrebsmæssigt spiller vi i første halvleg med to stregspillere, og der får vi åbnet deres forsvar med flotte gennembrud og indspil til stregen.

Jimmi Grønkjær Jensen var særligt tilfreds med enkelte bærende takter fra holdet.

Alle kommer på måltavlen, og det er altid en god fornemmelse. Der var 'Brag i Hallen' i Risskov, og Andrea Madsen blev kåret som kampens spiller og modtog en t-shirt for hendes bedrift.

På søndag den 27. marts skal Vorup FB møde Hørning Håndbold. Kampen fløjtes i gang klokken 12:00 i Ulvehøjhallen.

Kampens resultat: 18-23 til Vorup FB
Række: U-15 Pige 1. Division B