Jesper udlever sin store drengedrøm hver eneste dag

Værkstedet på adressen Erhvervsparken 7 i det nordvestlige Randers (Foto: Privat)
Profilbillede
dato

I Randers NV finder man VesterKjær Auto, hvor indehaveren, Jesper Kjær Hansen, har repareret og serviceret biler i snart to år. VORES Randers har taget en snak med Jesper om autoværkstedet. 

Tilbage i 2021 så VesterKjær Auto dagens lys for første gang, da Jesper Kjær Hansen valgte at gå selvstændig. Indehaveren sætter et par ord på, hvordan det hele startede:

“Jeg startede op i april 2021 og kører nu på andet år som selvstænding automekaniker på fuld tid. Det har altid været lidt en drengedrøm for mig, og pludselig var der nogle ledige lokaler, og så slog jeg til," fortæller Jesper, der blev uddannet automekaniker i 2015.

Inden Jesper blev selvstændig, arbejdede han nogle år både som mekaniker men også i et firma, der laver struktørarbejde.

"Det fede ved at være selvstændig er, at man bl.a kan tage specialopgaver, og så bliver man bare hele tiden klogere. Med erfaring kommer viden," fortæller Jesper og tilføjer grinende: 

"Nu tør jeg at begive mig ud i noget, jeg nok aldrig ville have begivet mig ud i."

Sådan lyder ordene fra indehaveren, som også giver os et lille indblik i VesterKjær Autos kerneydelser.

“Vi er et autoværksted og dækhotel, og tilbyder service og reapration af alle bilmærker - også veteranbiler. Et dækhotel består i, at man kan få opbevaret sine sommer- og vinterdæk, indtil de skal på."

"Selv er jeg ret vild med veteranbiler. Man kan koble hjernen lidt fra, når man roder med dem," fortæller Jesper.

VesterKjær Auto udfører dog mest service på almindelig biler uanset mærke. Privat har Jesper p.t. hele tre biler; en Audi, BMW og Peugeot. Ved siden af autoværkstedet kan han desuden glæde sig over at skulle overtage en nedlagt landejendom i Asferg sammen med sin kæreste.


Værkstedet i VesterKjær Auto (Foto: Privat)

Hvem er VesterKjær Auto så i dag?

Siden 2021 er autoværkstedet kommet godt fra start: Her fremhæver Jesper Kjær Hansen følgende.

“Nu kører værkstedet kun på andet år, så jeg fortsætter meget den samme stil som fra start. Jeg har valgt at sige nej til el-biler indtil videre, så det er primært service af diesel- og benzinbiler, jeg udfører."

"Men jeg tager også nogle af mine faste kunder, der har hybrid-biler, ind. Det er ikke fordi, jeg ikke har el-biler i tankerne, men jeg vil gerne vente to år, for der tror jeg på, at man er blevet meget klogere på, hvad der skal ske inden for den branche."

Udviklingen har bragt VesterKjær Auto til der, hvor det er i dag; et autoværksted, der slår sig på helt unikke værdier.

“Jeg bestræber mig på loyalitet. Jeg ved, der foregår mange ting i mekaniker-branchen, hvor folk føler sig snydt, og hvor priserne er helt i hen i vejret. Derfor er en god dialog med kunden, altid vigtigt for mig, og jeg aftaler typisk en pris fra start, alt afhængig af opgavens type."

"Jeg føler helt oprigtigt, at kunderne er godt tilfredse, og jeg har ikke rigtig haft nogen sure kunder. Nu efter to år kan jeg også se, at folk kommer tilbage, så det er jo et godt tegn."

Hos VesterKjær Auto er kundegruppen bred, men indehaveren fortæller, at de særligt har mange pensionist-kunder og kunder i midt-tyverne/trediverne. 

"Lige nu er der faktisk en hel del kvinder blandt vores kunder, Der er lidt som om, at mændende her på det seneste holder sig lidt tilbage," fortæller Jesper kækt.

"Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg, at noget at det, der skiller mig ud, er, at jeg er grundig og professionel. Og så er jeg lidt af en 'grej-freak', der generelt køber meget værkstøj, for de penge, jeg får ind, så jeg hele tiden er opdateret."

"Værktøjet er halvdelen af arbejdet, og det rigtige værktøj er alfa omega, og gør arbejdet meget nemmere," fortæller Jesper og tilføjer:

"Jeg kan minimere meget arbejdstid ved at have det rigtig arbejdstøj. Jeg bruger for eksempel rigtig meget el-værktøj fra Milwaukee, der er førende inden for el-værktøj og kvalitetstilbehør. I stedet for at bruge for eksempel almindelig håndholdt værktøj, så er el-værktøj meget mere ergonomisk og bedre for håndledene."

I dag består  VesterKjær Auto af to ansatte; to fejedrenge og Jesper selv. Du finder VesterKjær Auto i Randers NV på adressen Erhvervsparken 7.

Budskabet er simpelt: "Hos VesterKjær Auto kræser vi om din bil."

Du finder meget mere om VesterKjær Auto på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: VesterKjær Auto // Jesper Kjær Hansen