Jesper Cornelius triumferer med hattrick på otte minutter i Vorups sæsonåbner

Vorup FB JS-Herrer (Foto: Privat)

Vorup FB's Jyllandsserie-herrer leverede en imponerende præstation i sæsonens første kamp søndag, hvor holdet vendte en skidt første halvleg til en overbevisende sejr.

Holdet gik til pausen bagud 1-3, efter en elendig første halvleg, hvor spillet slet ikke fungerede. Men holdleder Mikael Lehm og cheftræner Svenne Poulsen formåede at motivere spillerne til at ændre på tingene, og efter pausen var Vorup FB som forvandlet.

“En elendig 1. halvleg og bagud 1-3, men vi vinder stensikkert 2. halvleg med 3-0. I de sidste 45 min fungerer vores spil, og vi viser hvorfor vi ikke har tabt mange kampe de sidste to år. Her besøgte Gug ikke vores halvdel ret mange gange - der viste vi vores niveau.”

Især Jesper Cornelius imponerede i anden halvleg, hvor han præsterede et hattrick på blot otte minutter mellem det 66. og 74. spilleminut. Den hurtige scoringsserie var med til at vende kampen til Vorup FB's fordel, og holdet endte med at vinde 4-3.

“Der er flere der gør det godt i dag. Men Jesper Cornelius var helt outstanding både offensivt og defensivt, og scorer tre mål. Kampens spiller,” siger Lehm.

Vorup FB-cheftræner, Svenne Poulsen, giver også sin reaktion på kampen:

“Efter en “opvarmning” på 75 min, var vi endelig klar til de sidste 45minutter - og hvilke 45 minutter.”

Alt i alt var det en imponerende præstation af Vorup FB's Jyllandsserie-herrer, der viser, at holdet har potentiale til at spille med om de øverste placeringer i rækken. Med en sådan 'fighting spirit' og evnen til at komme tilbage fra en dårlig første halvleg, kan Vorup FB meget vel gå en spændende sæson i møde.

Med hjemmesejren i hus kan Vorup FB nu se frem til, at de i den kommende runde møder Fuglebakken KFUM på Højlyngen lørdag den 1. april klokken 13:00.

Kampens resultat: 4-3 til Vorup FB
Række: Herrer Jyllandsserien

Mål
22'0-1Gug B
34'1-1Thomas Bonde (straffe)
39'1-2Gug B
45'1-3Gug B
66'2-3Jesper Cornelius
68'3-3Jesper Cornelius
74'4-3Jesper Cornelius

Kilde: Holdleder Mikael Lehm, Vorup FB - Herrer Jyllandsserien