"Jeg tager afstand fra den konventionelle hypnose"

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Hvad tænker du på, når jeg fortæller dig, at jeg er en hypnoterapeut? At det er spændende… At det er noget hokus pokus…. Forestiller du dig, at jeg sidder med et pendul og læser op fra et stykke papir? Og det kan jeg nu godt forstå, du gør. For det findes også derude. Altså en gammeldags hypnose. Det er jeg ikke fan af. Faktisk er jeg modstander af det. Hypnose er for længst blevet et anerkendt videnskabeligt værktøj inden for psykologi, adfærdsregulering og smertelindring. Det glæder mig at se at flere og flere psykologer kigger i hypnosens retning. Flere sygehuse, også de danske, anvender hypnose ved smertelindring og rehabilitering. Og dog stadig, er der så mange fordomme om den mystiske hjerne. I min klinik kommer der mange, som engang har prøvet hypnose uden succes. Efter sessionen får jeg altid: ”Ej, det her har jeg ikke prøvet før.” Jeg ser deres glæde og lettelse. Jeg iagttager deres forandring. Dette er min motivation til at promovere den moderne hypnose.

Du sidder sikkert og tænker, ja ja hvad er den moderne hypnose? Moderne hypnose kigger på dig som hele mennesket og tager altid udgangspunkt i dig: dit sprog, din opfattelse af virkeligheden, dit kropsprog, dine ressourcer og negative overbevisninger. Når du møder mig, så ser jeg dig lige som du er, uden forbehold og forventninger. Jeg lytter til din historie. Og jeg spejler dig i mig. Hvad betyder det egentlig? Jeg lader din hjerne give fuldstændig slip fra dine negative overbevisninger om dig selv og verden. Du guides i en mild trance tilstand, og vha. de moderne teknikker skaber du nye positive overbevisninger. Trance, hvad for noget? Trance er en hel naturlig tilstand for din krop. Kender du den følelse, når du er kørt flere kilometer i bilen uden at registrere det? Og hvis du har børn, så har du sikkert set hvordan børn mister sted og tids fornemmelse i deres leg. Det er nemlig trance. Ikke noget mystisk eller magisk. Der er faktisk intet mystisk eller magisk ved hypnose. Du oplever hypnose hver dag, uden du kalder det sådan. Lige inden du falder i søvn, er du faktisk i en trance tilstand.

Som sagt, så er hypnose i en rivende udvikling. Jeg har bestemt, at jeg vil skabe en hel unik hypnose retning, som kan rumme alle, også dig hvis du er en skeptiker. For mig har hypnose altid været en to vejs kommunikation, i modsætning til den konventionelle hypnose. Jeg oplever, at de fleste rykker så meget på så kort tid, at det kræver meget professionalisme af mig at samle dem op. Det er utrolig vigtigt, at du finder en professionel og kompetent hypnoterapeut, når du vælger hypnosens vej. Jeg fandt et kæmpe hul i dette marked. Du kan gå til en coach, og du kan gå til en hypnoterapeut. Disse to er fantastiske bud på at løse dine problemmer. De to kan rigtig meget, og de kan rigtig meget forskelligt. Jeg skaber en klinik TJ Hypnose, hvor de to retninger mødes, flettes sammen og fuldender hinanden. Det er så enkelt og så genialt på samme tid. Hypnose er altid det bærende element hos TJ Hypnose. Men her finder du en hel unik retning inden for hypnose, hvor du møder en coach og en hypnoterapeut i én. Jeg kan kalde det coachinghypnose. Du vil kunne slappe helt af, for her er du i gode hænder. For jeg ved, hvor vigtigt det er at se dig som et helt menneske.

Hvad kan du egentlig brug hypnose til? Sjovt nok, så er det meget sæson orienteret. Her i vinter månederne, ser jeg mange, som kommer med deres Nytårs fortsæt. Lige præcis i januar og februar, er der mange af os, som vil stoppe med at ryge eller drikke. Omkring marts er der utrolig mange, som har et ønske om vægttab. Disse er meget kendte årsager til at opsøge TJ Hypnose. Men vidste du, at stress og angst kan afhjælpes med coachinghypnose? Lavt selvværd og mangel på livsglæde kan omdannes til stolthed, lykke og motivation. Kvinder, som er ramt af fødselsdepression, står mit hjerte meget nært. Jeg har set de skønneste forandringer i deres familieliv.

Og husk, at hos TJ Hypnose kan du også møde mig online. Læs mere om online sessioner her 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: TJ Hypnose // Tanja Jensen
Flere artikler