Jacob Danoh brænder for at være ejendomsmægler

Foto: Privat. Teamet bag EDC Trio
Profilbillede

Jacob Danoh hører til den yngre kategori inden for ejendomsmæglerfaget. Han er kun 30 år, men han har siden 2018 været medindehaver af EDC Trio i Randers, som er en relativ ny forretning, der handler alle typer fast ejendom.

Jacob har egentlig altid syntes, at ejendomsmæglerfaget var spændende, men han måtte tage en lille omvej, inden han fandt ud af, at det var det, som han skulle:

“Da jeg gik ud af handelsskolen for ti år siden, var det ikke nemt at finde jobs inden for mæglerfaget. Derfor valgte jeg at gå revisor-vejen. Dog fandt jeg ud af, at det ikke var noget for mig, samtidig med at jeg fandt ud af, at det, jeg altid har villet, er at arbejde som ejendomsmægler. Derfor besluttede jeg mig for at forfølge det og at gå benhårdt efter det, også selvom markedet ikke var til det.”

Inden Jacob og hans kompagnoner Michael Møller og Lars Kandborg startede EDC Trio Randers, så flyttede han og hustruen, som i øvrigt også er uddannet mægler, til Dubai, hvor de begge arbejdede i 2,5 år.

“Det er meget anderledes at være mægler i Dubai. Der er ikke noget, der kommer af sig selv dernede. Det har lært os en hel masse, som vi har taget med os tilbage til Danmark. Intet er umuligt - alt kan lade sig gøre, hvis blot man kæmper hårdt for det,” fortæller Jacob.

Det er også, hvad der driver Jacob i hans fag. Han synes, det er spændende at se, hvad man kan få noget til at blive til ved hjælp af hårdt arbejde:

“Udover at jeg godt kan lide mit fag, så synes jeg, det er spændende, hvad man kan opnå ved at knokle hårdt, målbevidst og fokuseret. I EDC Trio Randers er vi nået langt på meget kort tid, og det er helt klart noget af det, der driver mig.“

Det er vigtigt for Jacob at have en hverdag, han er glad for, og det er en af grundene til, at han så godt kan lide sit fag. Derudover så er det vigtigt for Jacob, at alle i firmaet altid yder en god kundeservice og at kunderne oplever en tilstedeværelse fra deres mægler, også selvom det ofte går uden for normal arbejdstid.

“Jeg elsker, at min hverdag er så varieret og skiftende. Man ved aldrig, hvad der skal ske, og hvad der kommer til at ske. Men det vigtigste for mig i mit arbejde er, at kunderne ved, at jeg altid er tilgængelig, og at jeg kæmper for deres sag,” fortæller han.

Om ti år håber Jacob egentlig bare på, at butikken kører godt, ligesom den gør lige nu. Samt at hele familien er sund og rask. Jacob fik nemlig en lille søn for elleve måneder siden, hvilket uden tvivl har været et personligt højdepunkt for ham.

Besøg EDC Trio på deres hjemmeside og Facebook.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Jacob Danoh // EDC Trio