Industritekniker til drejning af store emner

Profilbillede

HR-Industries søger: Til virksomhed i Randers området søger HR-Industries en industritekniker til drejning af store emner.

Virksomheden Denne virksomhed i Randers har mere end 30 års erfaring på sit felt med at udvikle, konstruere og fremstille maskiner og procesudstyr til en lang række sektorer. Medarbejderne leverer højtspecialiserede løsninger og produkter til både ind -og udland. Virksomheden vægter både professionalisme, men også en god og uformel omgangstone. De ansatte værdsættes med både gode arbejdsforhold og en konkurrencedygtig løn.

Jobbet: Der er tale om et job, hvor du kommer til at dreje store emner hovedsageligt i rustfast materiale. Jobbet er på daghold og med mulighed for fast ansættelse for den rigtige.

Om dig:

 • Du har kendskab til Fanuc styring
 • Du har kendskab til Edge-Cam. Dog ikke en betingelse
 • Du er vant til mange opstillinger og store emner
 • Du er indstillet på at hverdagen kan være hektisk og kan håndtere, at der til tider er mange bolde i luften
 • Du er mødestabil
 • Du er kvalitetsbevidst og leverer et pænt stykke arbejde

Du tilbydes:

 • Fast arbejde til den rigtige
 • En stilling på en virksomhed med den uformel tone
 • En virksomhed med gode kollegaer
 • God løn og sundhedsforsikring
 • En varieret hverdag.

Kontakt / Spørgsmål til stillingen: Du kan kontakt os på tlf.: 86 42 35 40 og spørge efter HR-Konsulent Glenn Andersen. Telefonen er åben på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingerne kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG STILLINGEN: (job nr. 60063) Ansøgning kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige dokumenter kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du oprettet en profil hos os, kan du ringe til os på 86423540. Så kan vi skrive dig op til stillingen.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Om HR-Industries: HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for virksomheder i industrien.
Læs mere på www.hr-industries.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Randers Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HR-INDUSTRIES A/S, Bøsbrovej, 8940 Randers SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-01-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5945033

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet