I Vorup har de en Cornelius med mål i støvlerne! Vorup FB buldrer over modstander i sæsonåbner

Vorup FB Danmarksserie-herrer (Foto: Privat)

Vorup FB imponerede stort i lørdagens Danmarksserie-kamp mod Hobro IK, hvor de vandt med hele 6-0 på udebane.

Oliver Clausen åbnede scoringen for udeholdet i det 12. minut, og Jesper Cornelius Rasmussen fulgte op med yderligere fire mål i henholdsvis det 39., 46., 80. og 82. minut. Rasmussen var i særdeleshed en afgørende faktor i kampen og blev kåret som kampens mest værdifulde spiller med sine fire scoringer. Andreas Nellemann sluttede af med at score Vorup FB's sjette mål i det 87. minut.

Kampen fandt sted på DS Arena i Hobro, hvor hjemmeholdet havde svært ved at matche Vorup FB's dominans. Efter kampen udtalte cheftræner for udeholdet, Svenne Poulsen, sin begejstring over holdets præstation:

"Hold da helt ferie, hvor spillede vi da bare mega godt. Mine spillere spiller den bedste kamp under mig som træner, i de 2,5 år jeg har været i Vorup. Alt hvad vi havde snakket om til vores taktiske træner udført mine spillere til UG."

Han fremhævede også flere af holdets spillere, herunder keeper Thisted, som han beskrev som "Air Force One" ude i feltet. Desuden roste han Kasper Grimm og Peter Skøtt for deres defensive arbejde, der holdt Hobro IK's angribere i skak.

"Ja, jeg kunne blive ved med at sende roser til min spillere," slutter Poulsen, der også anerkendte firemålsskytten Jesper Cornelius Rasmussen.

Selvom Vorup FB havde en overbevisende sejr, mente Lehm stadig, at der var plads til forbedring. Han påpegede, at holdet skulle arbejde på deres dødbolde og få styr på nogle små detaljer inden næste kamp.

Alt i alt var det en imponerende præstation fra Vorup FB, der dominerede kampen fra start til slut og sikrede sig en overbevisende sejr på 6-0.

Næste kamp for Vorup FB er lørdag 19. august, hvor de skal møde Odder på XL Park, Vorup - Kunstgræsbane Ulvehøj. Der er kampstart kl. 12:00.

Kampens resultat: 0-6 til Vorup FB
Række: Herre Danmarksserien

Mål
12' 0-1 Oliver Clausen
39' 0-2 Jesper Cornelius Rasmussen
46' 0-3 Jesper Cornelius Rasmussen
80' 0-4 Jesper Cornelius Rasmussen
82' 0-5 Jesper Cornelius Rasmussen
87' 0-6 Andreas Nellemann

Kilde: Træner Svenne Poulsen, Vorup FB - Herre Danmarksserien