Hypnoseterapeut tilbyder aha-oplevelse

Kilde: TJ Hypnose / Tanja Jensen
Profilbillede
Ninna Jalog

Tanja Jensen byder velkommen i TJ Hypnose. Et rum for alle, og som hun selv beskriver det, hendes tredje hjertebarn i rækken.

På Bøsbrovej 66 ligger TJ Hypnose. Her møder man hypnoterapeuten og ejer Tanja Jensen i hendes klinik, hvor hun står klar til at bruge hypnose som terapiform til at hjælpe mennesker med at acceptere deres traumatiske oplevelser og komme de følger, der kunne forekomme, til livs.

Tanja Jensen tilbyder korttidsbehandlinger af angst, depression og adfærdsregulering. Ved at arbejde med tilstanden trance tilgår hun hendes klienters underbevidsthed og fortæller selv “Folk kommer med en overbevisning om, hvad der er galt, men går ud med en aha-oplevelse, og det, de selv troede var problemet, er slet ikke det, der er kernen til traumet".


Hypnoterapeuten kommer oprindeligt fra Rusland og kom til Danmark som 16-årig. Hun er uddannet Bioanalytiker fra University College i Aarhus og arbejder, udover sin klinik, på Randers Sygehus som Cytobioanalytiker. Tanja Jensen fortæller, at hendes hypnosearbejde både bærer præg af det følsomme lag, men også det videnskabelige. Hun blander her sin uddannelse med sin passion og skaber en hypnose, som hun inderligt brænder for. Hendes mand Jesper støtter hende i denne udvikling, og sammen er de bosat i Randers og har 2 hjertebørn og en hund. 

Ejeren af TJ Hypnose har selv haft angst siden, hun var barn og har derudover også haft en fødselsdepression, som hun selv kom ud af. Dette gav hende nysgerrigheden til at behandle traumer og i 2020 tog hun en Hypnoterapeut uddannelse fra the Hypno Academy, Danmarks bedst certificerede akademi. Nu har hun sin egen klinik og arbejder med hypnose til dagligt. 


Man kan booke tid hos Tanja Jensen og få behandling igennem TJ Hypnoses hjemmeside. Her kan du også læse om, hvilke problemstillinger hun har arbejdet med tidligere, og hvordan en hypnose session foregår i praksis. 

Som Tanja Jensen giver stærkt udtryk for, brænder hun for TJ Hypnose og ønsker at se den vokse og udvikle sig. Hun ønsker, at budskabet om hypnose skal spredes, så flest mulige mennesker kan få gavn og den rigtige hjælp. Som slut kommer ejeren med ordene “Ingen hokus-pokus, ren hjerne biologi” 

Dette indhold er produceret af VORES Randers i samarbejde med en annoncør. Den uafhængige redaktion har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.
Mød redaktionen
Profilbillede
Linnéa Funk lf@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler